- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
O-gyűrű létezik többféle, vegyszerállóság szempontjából. Elképzelhető, hogy egyik fajtát megtámadja, másikat nem.
Ha feltételezzük, hogy az Oxett A2 összetétele mindig ugyanaz. Számomra eléggé agresszív anyagnak bizonyult.
Először jött az, hogy a fémtubus műanyag kupakját lerepeszti, anyag egy része elfolyik. Teszek rá másik (Piros Arany stb.) kupakot, azt is megrepeszti. Akkor ugrott be, hogy tényleg, a Gumiám szilikonpaszta is pont ezt szokta művelni a műanyag kupakokkal. Tévesen azt hittem, én húzom meg túl erősen, de nem. Ezért annál már csak tubus hajtogatott végét szoktam megbontani, utána visszahajtogatom.
Az Oxett A2-t áttelepítettem egy műanyag flakonba, egy idő után annak felső része is megrepedt.
Utána betöltöttem ilyen fecskendőbe:
https://prohardver.hu/tema/automata_kavegepek/hsz_4807-4807.html
...és akkor még azt hittem, ezzel nem lesz gond. De hosszabb idő után ennek gumiját is megtámadta és az elátkozott szilikonolajból ismét elfolyt egy jókora mennyiség.
Mire megtaláltam a módját, hogy egy gyógyszertári tégelybe töltöttem, már nem sok maradt belőle. Az akkor folyt ki, amikor a tégely felborult.
Új hozzászólás Aktív témák
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Egyéni arckép OFF
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kikristályosodik a Razr 60
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- XPEnology
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest