Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 
			  LOGOUT Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és 
 karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dr. Szilikát őstag Pult alatti víztisztító, ha reverz ozmózisos, annak résméretén a baktériumok nem férnek át, a membrán eltereli azokat a lefolyóba. Így az előtte lévő aktív szenes betétek használhatók 1 évig, míg maga a membrán több évig. De pult alatti lehet RO-membrán nélküli is, ahol 3-6 hónapot szoktak ajánlani. Amikor nekem ilyen volt, pár hónap után már kaparta a torkom valami. Szétszerelve találtam is a szénbetét gumitömítésén nyálkás lerakódásokat. Vagy a betétben szaporodhatott el valami, ezt már nem tudni. Viszont ez nyári melegben ment és a szerkezet automatikus öblítő / frissítő technikával sem volt ellátva. RO-víztisztítónál ezt már megoldottam egy saját építésű mágnesszelepes vezérléssel, óránként frissül benne a víz. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő