- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
viktorhu #11772 üzenetére
Nem tudom, mennyivel jobb az SBS-szelep, illetve az Incanto szabályozható fojtása. Nemrég találkoztam ezzel a Krups videóval. Ennek fojtószelepe egyszerű kis gumikorong (a keményebb fajtából), melynek apró hasítékán préselődik át a kávé. Eközben krémesedik, a gáztartalom okozta habzás folytán.
Ezt a saját gépemnél is tapasztalom, ahogy a habzás lenyúlik a pohár aljáig, majd feltisztul. Úgy tűnik, ennél jobb már nem is lehetne:
Ilyen a hibás szeleppel, ami nem habosít (bár egyébként nagyon tartós megoldás, ahogy én tapasztaltam):
-
törölt tag
válasz
viktorhu #11772 üzenetére
Á, abban volt SBS-szelep, igen. Philipsnél még meg lehet bütykölni az újakat hogy legyen crema, DeLonghinál saját szememmel még nem láttam hogyan lehetne, de gondolom a főzőegységben lévő rugós golyós szelepet kéne megerősíteni, hogy nagyobb ellenállást képezzen, nagyobb nyomáson tudja főzni. Vagy magát a kávét kell finomabbra őrölni, hogy lassuljon a lefolyás, ha még lehet finomabbra venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest