- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
robag93 #10901 üzenetére
Saeco főzőegységet átlagban hetente lezuhanyzom, erős, hideg vízsugárral. Éjszaka megszárad, reggelre használható.
Nem mintha vizesen nem műköne, de az őrlemény feltapadna torkán. Alaposabb tiszításhoz szétszedem részben, vagy teljesen darabokra.
Itt a videóból tanulható egy kis trükk a dugattyú kiakasztására, bár én óvatosabban szoktam úgy, hogy a dugattyút másik irányból befelé nyomom, a rugóerő ellenében ütközésig, utána pattintom ki alul, így kézzel is kiakasztható:
https://youtu.be/l89XJIJoWf4?t=210
Az utasítás szerinti gyenge folyóvizes leöblítés a kenőanyagot kevésbé mossa ki, mint ahogy a hideg víz is előnyösebb, mint a meleg, ha ez a cél.
Zaccos maradványok a szilikonzsírban, a működést nem befolyásolja, inkább csak a "tudat" zavaró, hogy nem tiszta.
-
FőDudu
veterán
válasz
robag93 #10901 üzenetére
En papir torlovel, az elerhetetlenebb helyeken meg fultisztito palcikaval.
De bealdoztam egy konyha ruhat is, azzal is attoroltem. Mosogep kimosta belole.Aztan vissza zsirzas - de a gyari tubus nekem kicsi volt - nem tudtam mindent elerni ahogyan akartam. Ezert vettem elelmiszer ipari zsilikon zsirt, ami direkt kave gepekhez is valo. Annak hoszabb a csore es jobban el is lehet erni a belso reszeket, mert nem kell a nagy kezemmel kuzdeni, hogy kinyomjam a kis tubusbol a meg benne levo zsirt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest