Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Szia!
Érdeklődnék majd, hogy mik a tapasztalatok az új géppel. Én jelenleg Cafissimo kapszulásat használok (anno, mikor vettem, csak elvétve ittam itthon 1-2 kávét, de évek óta napi 2 megy rajta). Bent az irodában komolyabb automata van, szerettem mindig is, de nem volt akkora nagy plusz számomra (igaz, gagyibb kávéval).
Ellenben most nézegettem anyumnak gépet és ahogy számolgattam, 1-2 év alatt behozná az árát itthonra is az automata (igaz én fele ennyiért nézegettem...).
Kapszula akciósan 100 Ft., anélkül 130 Ft. darabja... utóbbival számolva az havi ~8k. Ha egy kilós szemessel elvagyok 2 hónapig, akkor az ~2.5-3k / hó. Évente 60k megtakarítás, csak a kávén...Bárki más véleményét is szívesen veszem!
Előre is köszönöm!
-
FőDudu
veterán
válasz
Skynet258
üzenetére
Kremes izt kedvelokent en az also polcos Lavazza Crema e Gusto verziokat szeretem.
Ahogy latom van 8 es 9 erossegu is - attol fugg erosen szereted-e.A Lavazza Rossa is jo, illetve az 5600-as Lavazza Crema Classico.
A fekete zacskos Vergnano is jo kave.Legalabbis en ezeket kostoltam es lattenak mind jo volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest