Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9360
aktív tag
válasz
konzumpro
üzenetére
Köszi! A Sage-t jobbnak mondják, de az sem érdekes...
Én szeretem a tejhabos italokat, feleségem csak a tejeseket hab nélkül. Részben felesleges volt a Dinamica-ra váltani, de alapvetően nem bántam meg, sőt! Azonban ugye magamnak készítek italokat, feleségemnek csak az eszpresszót főzöm rá a melegített tejre.
Viszont most azt mondta, hogy neki az egy gomb megnyomásánál ne legyen bonyolultabb
; a felső szekrény és a Touch teteje között nincs sok hely, ezért nem lenne túl kényelmes a kávébab betöltés és a víztartály töltése sem... Lehet, nem lesz belőle semmi...Pedig azt a részét a karos gépnek elengedtem, hogy nem ezek a félautomaták legideálisabbak, nem érdekel, hogy ez a bénák terepe. Nincs kedvem fél órát várni a megfelelő bemelegedésre, stb. Régen szívesen vettem volna egy Gaggia szettet, de ez már az off-nál is off-abb, szóval befejezem.
A Rivelia még jó választás lenne a cserélhető babtartály okán, hogy maradjak a topiknál, de ott a ristretto kifejezetten hinyzik, nem is értem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
; a felső szekrény és a Touch teteje között nincs sok hely, ezért nem lenne túl kényelmes a kávébab betöltés és a víztartály töltése sem... Lehet, nem lesz belőle semmi...