Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
x5000
csendes tag
Hello
Zenecet acr-től lehet beszerezni. Vannak magyarországon is de németektől vagy svájcból biztos lehet behozatni. Az alapot 30k körül 40k ért meg már egész jók vannak és árához képest a hangminősége tényleg csúcskategória, bár tényleg lehetnek gondok vele főleg a gombjai miatt de ha távirányítóval használod akkor az se gond.
Nakamichit elég nehéz ujonnan szerezni itthon de használtan lehet viszonylag jó áron is.
nekem 40k ért ajánlottak egy pár hónaposat ami már tudott mp3at is(Ami a nakamichinél nem ki szó)
Ja és most dobott ki két ujj modellt a naka ami itthon is kapható lesz(remélem). Az egyik 40-50k-s árkat a másik 60-80 körül. Ha minden jól megy
[Szerkesztve]CTRL+ALT+RESET
-
modder
aktív tag
Helo,
Amint mondtam is, az a nagy hangfal csak egy ideiglenes megoldás.
A lényeg, hogy vettem bele 8 rongyért egy pár Helix koax hangszórót hátra, és még rendeltem kettő közepet előre. Elég hangosan és szépen szólnak (habár full hangerőn még ki sem mertem próbálni, mert már elkezdenek torzítani ha a hangerőt feltolom a 2/3-ig.) De ott már tényleg nagyon hangos.
[link]
Itt eltudjátok olvasni a fejegységemre vonatkozó adatokat. oda van írva, hogy 4*50 watt és 4-8 ohm-ig. most ebből nem tudom, hogy mennyi igaz, de lehet benne valami, mert tényleg nagyon hangosan szól, és azt a 8 ohm-os mélynyomót is szép hangosan megszólaltatta.
Most hátul csak azok a hangszórók vannak rákötve, de gondolkodom rajta, hogy rámerjem-e kötni a nagyot is valahogy...
Kérlek nézzétek meg a specifikációit a pdf-ben, és aszerint fontoljátok meg.
kössz. -
Side_
aktív tag
A panának jó a hangja - de érdemes távirányítóval használni - ha érted mire gondolok...
Olcsó kategóriás cuccok általában ugyanazt a nem túl magas minőséget képviselik - hangilag - tehát design alapján érdemes választani.
Megbízhatóságuk azért közel azonos, és nem nagyongagyik. (A sonyval sincs semmi probléma.)
A hogy szólnak-dolgot meg úgy lehet eldönteni, hogy kipróbálod őket...nagy különbségek nem lesznek, de a próba mindenképp ajánlott.
[Szerkesztve]''Van visszajelzés, tehát vagyok!''
-
Side_
aktív tag
Nem vagyok benne teljesen biztos, de mitha már hallottam volna ilyet. Nem rossz darab - ennyiért. Persze használtan lehet h akadna jobb vétel - csak meg kell várni
De vesd össze másokkal, mielőtt megveszed - már ha tudod. Lehet, h pl 9846 is szól így.
(Esetleg sony GT-500al és hasonló kategóriájú panával is.)''Van visszajelzés, tehát vagyok!''
-
trassher
addikt
szerintem az alpine nagyon jó szerkezet csak felénk nehéz beszerezni.
ha már itt vagyok nemsokára meglesza jogsim aztán kéne a kocsiba egy jó kis hifi. összeákkítottam egy rendszert és örülnék ha egy hozzáértő mondana egy véleményt
Pioneer GM-6200F
[link]
Pioneer DEH-2820MP
[link]
Pioneer TS-E176C
[link]
Pioneer TS-W306ZD
[link]
plusz kábelek satöbbiRedmi Note 7
-
Side_
aktív tag
de akkoris érdemes kipróbálni mást is, ha van lehetőség - mert hátha pont egy olyan darab, ami véletlen jobb
egyébként meg annyiért az alpine inkább jó, mint más - elméletileg...de a tapasztalat olyakor mutathat mást
hangerőpoti meg nem fog behalni, ha az ember távirányítót használ''Van visszajelzés, tehát vagyok!''
-
-
hzcs
senior tag
Ugyanilyen kocsinál és ugyanennél az évjáratnál az összes ismerős tulaj kocsija nem kapcsolja ki, még a gyárit se. Nekem még a gyári is kikapcsolt. Ugyanaz a gyári akksi van mindegyikben. De úgyis tervezek másik akksit venni, mert ez már régi.
A szóban forgó autó Astra G, 1998, és még a gyári akksi
Próbáltam úgy is, hogy akksi plusz rádugva töltő, helyzet ugyanaz. Lemértük, 11 voltnál kapcsol be először.
Szerintetek megéri venni egy nagyobb Ah-s akksit, vagy mehet bele megint a gyári? -
Kowa
tag
hát ha lehetöség van rá akkor inkább komponens szettben gondolkozz ég és föld a különbség egy koax és egy komponens szett között. Én ugy gondolom hogy mindennek az alapja egy jó fejegység persze ha van pénzed rá. Eköré épitsed a többi komponenst itt arra gondolok hogy hiába veszel egy 50-60E ft os hangszorót ha a rádiód olcsobb. Fent emlitett márkák jók , különösen a Focal és a Polk audio de ez persze olyan dolog hogy minden márkának megvan az olcsó és a drágább szériája. Szóval én azt mondom hogy inkább komponens szettben gondolkozz 16cm na és persze az sem utolsó dolog hogy milyen zenét hallgatsz.
-
-
Kowa
tag
Az a baj hogy hiába mutat neked képet bármiröl ergo te ugyis tudod hogy az nem gyári mivel az autógyártók még nem jöttek rá hogy pl. a tükörháromszög nem olyan jó hely egy normális szinpad kialakitásához. Innentöl kezdve bármit mutat neked fényképen az mind csak gányolás lesz. Bár ahogy hallotam kezdenek rájönni az autó gyártók most nem tudnék mondani konkrét márkát de átszerkesztik ök is az A oszlopba a gyári magassugárzót. Eleinte
énis tartottam attól hogy szétvágjam pl. az ajtókárpit boritást aztán késöbb gondoltam eggyet és mégis csak szétvágtam/tuk és marhajó lett. -
Octi
aktív tag
Kowának teljesen igaza van.
Mivel gyárilag nem létezik ilyen megoldás, nem lenne nehéz kitalálni, hogy utólag készült.
Egyébként sokkal igényesebb lesz az autó, mint a gyári fröccsöntött műanyag gusztustalansággal
Persze ha neked csak az a jó, amit a gyár rádtukmál.............Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
''MI????? Teljes oszlop burkolatot legyártod meg lecseréled hozzá a többi műanyagot hogy passzoljon szinben formában a többi burokolat is?''
Akkor röviden leírom neked, hogy hogyan készül egy ilyen:
- Megfogják az ''A'' oszlopot.
- Egy ''bontható'' megoldással rögzítik rajat a magas sugárzót, a megfelelő pozicióban.
- Erről csinálnak egy negatívot.
- A negatív alapján elkészítik az üvegszálas, ÚJ oszlopot.
- Ha úgy kéred, fényezik az eredeti oszlop színére.
- Te pedig megkapod az új, fényezett, beépített magas sugárzóval rendelkező ''A'' oszlopodat, ÉS AZ EREDETI OSZLOPOT SÉRTETLENÜL. Így, bármikor vissza állíthatod az eredeti állapototMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.