Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octi
aktív tag
Nem csak az olcsóbb cuccok között jó a pana. Én egy 7301N fejegységet használok, és hangzásban igen csak kenterbe ver nála sokkal drágább fejegységeket (amelyeknél csak a nevet kell megfizetni). Tehát nem egy ''szar, de legalább olcsó'' kategória.
forceberg!
Vedd meg nyugodtan, nem fogsz benne csalódni (persze az árához képest).Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz copperhead #644 üzenetére
Szerintem teljesen lényegtelen. A fejegységek max. 5-8 W RMS-t tudnak magukból kicsiholni. Hogy azt a végfokot hogy hívják, ami ezt a gigantikus teljesítményt kipréseli magából, szerintem teljesen mindegy.
Egyébként valami mozaikszó, de most meg nem mondom a jelentését.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz copperhead #647 üzenetére
Jobb nem lesz, viszont baromi jól hanzik
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz forceberg #648 üzenetére
Azért majd idővel azokat a gyári szutykokat dobáld ki belőle. Még egy olcsóbb kategóriás komponens szettel is nagyságrendekkel jobb hangzást tudsz elérni.
A gyári cuccok hatványozottan borzalmasak és gagyik. Persze most nem a 25 gurigás alapárú verdákban találhatóról beszélek.
[Szerkesztve]Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz forceberg #653 üzenetére
Ezt majd akkor mond, ha meghalgattál a helyén egy normális szettet
Ezekben az árkategóriás autókban nem létezik normális hangszóró.
Nekem az octaviaban, TUNÉZIAI gyártású philips hangszórók voltak
KatasztrófaMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz forceberg #660 üzenetére
20-as mélyet erősítő nélkül nem tudsz meghajtani.
Nekem annó volt egy olyan rendszerem, ahol elől volt egy 16-os komponens szett, a kalaptartóban meg 2 db, kör alakú, 20 cm-es magnat (3 utas). Én a közepet és a magasat kihajítottam belőle, így csak a mély szólt hátul. Egész elfogadható hangja volt, ahhoz képest amennyibe került.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
-
Octi
aktív tag
Ha jól látom, Side_ JBL fanatikus (ez persze nem baj)
Én személy szerint megfontolandónak tartom pl. a Soundstream cuccait is. Igen minőségi rendszer rakható össze, elég baráti áron.
De szerintem ahány embert megkérdezel, annyi különböző választ fogsz kapni.
Az én rendszerem igy néz ki:
Panasonic CQ-C7301N fej
Soundstream LW4.480 erölködő
Massive PK6 16 cm-es komponens szett
Impulse RW112 30cm-es reflex láda
7'' Indash TFT+TV tuner
Audiovox DVD lejátszó
Teljes Dietz kábelezés
Ezzel a cuccal tökéletesen meg vagyok elégedve. Ha kell szépen zenél, ha kell lebontja az autó oldalát
[Szerkesztve]Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Ha beülsz mellém garantálom, hogy még ezzel az erősítővel is leveri a vesédet
Már meg van az a monoblokk ami rendesen kihajtaná, csak egyenlőre nem tudom hova tenni a kocsibanMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Sajna nem ismerem a Rockit, de a QAutohifisek forgalmazzák. Kérdezz rá náluk a fórumon.
Ha jól sejtem, most építenéd a rendszeredet. Biztos hogy egy 60e ft-os első szettel kéne kezdened?
Persze ha futja a keretből, akkor hajráMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Nem tudsz nekem olyan cuccot mondani, aminél nem mondok jobbat. Mondani sok mindent lehet.
De ha már itt tartunk, milyen indokkal akart lebeszélni az Impulse-ról? Kiváncsi vagyokMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Ne haragudj, de nem értem a logikát a dologban. Leszólja az Impulse 30cm-es mélysugárzót (amit gondolom még életében nem hallott), mert az RTO erősítője szar
Egyébként, az hogy szar, egy elég tág fogalom. Lehet hogy az RTO erősítője nem megfelelő a ládájához. Az meg hogy a régebbi JBL lenyomta nem jelent semmit. Lehet hogy kétszer akkora az RMS teljesítménye.
Egyébként rengeteg olyan dolgot mondok neked, ahol ugyan azon a gyártósoron készül minőségi termék, ill. űbergagyi cucc. Az hogy egy soron készülnek, még nem jelent semmit. Az erősítője sem azért gyenge, mert ezen a soron készült, hanem mert ilyenre tervezték.
Na mindegy. Szerinetm ez egy nyakatekert logika, nem is nagyon értem. Ez megint az az eset, amikor olyan dologról mond valaki véleményt, amit még nem is látott.
Ajánlatom még mindig áll: Bármikor meghallgathatod a kocsiban, és TE alkothatsz róla véleményt
Amiket felsoroltál:
- Alpine: Vannak emberi árú cuccaik, de minőségi darabok horror áron kaphatóak.
- Magnat: Erős középmezőny. Én azért nem ezt választottam, mert tucatárú. Minden 2. autóban ez a gyártmány szól. Én pedig szeretem a különleges dolgokat.
-Massive: Nem ismerem, nem is hallottam működni. EZÉRT NEM IS MONDOK RÓLA VÉLEMÉNYT.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Még azt megjegyezném, hogy ha valaki ilyen kategóriájú első szettet, mint amit neked el akar adni, ill. amit vesz helyette (focal) RTO erősítővel hajt, akkor ott valami nem stimmel (szentségtörés)
Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz oettinger01 #698 üzenetére
az alpine a legjobb hangzásban
Ez egy abszolút szubjektív dolog. A mondat elejéről hiányzik a ''szerintem'' szó
A hangzás igen csak függ a rendszer többi elemétől. Egy adott fej szólhat gyatrán egy rendszeren, de ha átrakod egy hasonló kategóriájú rendszerbe, megtáltosodhat. Ez a hangzás dolog igen csak sok összetevőből áll, és mégegyszer hangsújozom, hogy szubjektívMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Nem néz ki rosszul.
Mivel a mélysugárzók dupla tekercsesek (2X4 ohm), így le tudod húzni 2 ohm-ra. A 2db 2ohm-ost pedig 1 ohm-ra.
Az nem derült ki nekem, hogy az 500 W RMS-t hány ohm-on adja le az erősítő. mivel azt írják, hogy 1 ohm stabil, valószínű 1 ohm-on tudja ezt a teljesítményt.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz oettinger01 #703 üzenetére
Azt el tudom fogadni, hogy technikában, szerkezetileg ott van a toppon. De hogy hangzásban is, az már egy elég szubjektív dolog. Hogy tesztelik azt, hogy kinek milyen hangzás tetszik?
High-endben meg el is várom, hogy kiváló minősítést kapjon. Ezért high-end.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz oettinger01 #715 üzenetére
Én tényleg nem óhajtok ezen vitázni
Csak annyit:
Én a fülemnek hiszek, és nem a sok lefizetett, megkent, reklámfelületet áruló ujságnak és teszternek. Bizonyos sajtótermékeket olvasva, megdöbbenve tapasztalom néha, hogy bizonyos márkák termékei, 1 hónap alatt, micsoda fejlődésen mentek keresztül. Igaz, a márka által megvásárolt reklámfelület is a többszörösére nőtt.
Egyszerűen nevetséges.
Ui: Ha már high-end -ről beszélünk, akkor megjegyezném, hogy egy valóban ilyen kvalitású termékeket gyártó cégnek, nincs tucat, ill. tömeg terméke.
Pl: Nakamichi. Na ennek a cégnek nincs 30e HUF-os fejegységeMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Egyetértek Side_-al.
Itt már nem arról beszélünk, hogy melyik a jobb, hanem arról, hogy adott felhasználónak melyik tetszik jobban.
Az MM-ben nem csak meghallgatni lehetetlen minden fejet ugyan azon a rendszeren, de oszciloszkóppal sem tudod lemérni őketMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Egyik haveromnak ilyen van. Meg van vele elégedve, csak az az egy baja van vele, hogy a hangerőállító gombot kell megnyomni bizonyos funkciókhoz. Ez nem is lenne baj, (az én panám is ilyen), csak nagyon érzékeny a gomb. Tehát hangerőt akar állítani, és sokszor a beállító menüben találja magát.
-
Octi
aktív tag
válasz forceberg #739 üzenetére
Háááát, egy üzlet előtt cserégetni az erősítőket, az egy érdekes mutatvány lesz Ráadásul ne vegyél mérget arra, hogy minden erölködőt amit ki akarsz próbálni, ki fognak neked csomagolni at original csomagolásból.
Szerintem válassz ki egy erősítőt, és építsd be. A szub cserélgetése már egy egyszerűbb dologMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Elkészült az új beépítés
[link]
-
-
Octi
aktív tag
Kowának teljesen igaza van.
Mivel gyárilag nem létezik ilyen megoldás, nem lenne nehéz kitalálni, hogy utólag készült.
Egyébként sokkal igényesebb lesz az autó, mint a gyári fröccsöntött műanyag gusztustalansággal
Persze ha neked csak az a jó, amit a gyár rádtukmál.............Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
''MI????? Teljes oszlop burkolatot legyártod meg lecseréled hozzá a többi műanyagot hogy passzoljon szinben formában a többi burokolat is?''
Akkor röviden leírom neked, hogy hogyan készül egy ilyen:
- Megfogják az ''A'' oszlopot.
- Egy ''bontható'' megoldással rögzítik rajat a magas sugárzót, a megfelelő pozicióban.
- Erről csinálnak egy negatívot.
- A negatív alapján elkészítik az üvegszálas, ÚJ oszlopot.
- Ha úgy kéred, fényezik az eredeti oszlop színére.
- Te pedig megkapod az új, fényezett, beépített magas sugárzóval rendelkező ''A'' oszlopodat, ÉS AZ EREDETI OSZLOPOT SÉRTETLENÜL. Így, bármikor vissza állíthatod az eredeti állapototMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Már bocsi, de ez így elég komolytalan. Pénzt ölnél erősítőbe, hangszórókba, kábelezésbe, és egy egyszerű fejre sajnálod a lóvét. Inkább görcsölnél valami olyan dologgal, ami baromira nem erre lett kitalálva.
Nem értemMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
-
Octi
aktív tag
Kick: Massive PW8 - 20 cm-es mélysugárzó.
Berakták egy IV-es Golfba, és a gazdája hanyatt esett amikor meghallotta. Nem akarta elhinni, hogy egy 20-as mélyet hallgat
Ja, és 14.900.- HUFMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
-
Octi
aktív tag
válasz blueMerle #919 üzenetére
Egy átlagos autósnak szvsz ennél többre NINCS szuksége.
Ezzel azért vitatkoznék. Be tudlak ültetni olyan autóba, amit ha meghallasz, rá jössz, hogy mégsem szól olyan nagyon de nagyon szépen. És max a te rendszered árának a kétszeresébe került, nem pedig százezrekbe
Az hogy hallani ha jössz, tudja a gyári rendszer is. Ehhez még 35K sem kell. A minőségi autóhifi nem (csak) a hangerőről szól.Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
válasz blueMerle #923 üzenetére
Miért van az, hogy bizonyos emberek fejében az autóhifi=nagy hangerő?
Nem értem
Egyébként ha jól emlékszem, te is emlegetted, hogy messziről hallják ha mész haza. Akkor mi van a jelentéktelen dolgokkal (pl. sziréna)
Egyébként örülök hogy NEKED tetszik. Ez a lényege az egésznekMegpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
Octi
aktív tag
Ha egy NORMÁLISAN HASZNÁLHATÓ MP3-as fejet szeretnének, akkor a 30e karcsú lesz. 16-os szettel még a 35e is. Persze tudom, minden megoldható, de egy bizonyos szint alatt nem érdemes hozzányúlni a meglévő rendszerhez.
Az meg hogy hova lehet építeni, csak fantázia kérdése. (Meg persze pénztárcájé )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest