- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lite
őstag
válasz
sailon #77199 üzenetére
Attól függ, milyen anyagod van, nem megfelelő minden mindenhova (vannak specifikus anyagok).
A 3 ajtós esetében az ajtók lesznek a legfontosabbak, oda elég sok anyag el fog menni.
Utána a kerékjárati íveket csinálnám, onnan jöhet sok zaj még. Aztán meglátod, mennyi marad... -
sailon
csendes tag
Sziasztok!
A héten kerül sor rezgéscsillapító- és szigetelőanyag telepítésére. Kb. 6,5 négyzetméternyi anyagom van, nem tudom mire lesz elég, de az egész autóra biztosan nem.
Tudnátok segíteni, hogy mivel kezdjem és mit hagjyak a végére?
Egy 2004-es 3 ajtós Toyota Corolla az alany.
Köszi előre is! -
Lite
őstag
válasz
Ghostrider11 #77196 üzenetére
A Mosconi-val nem lősz mellé, de akkor inkább a 130.4-et vedd, az upgrade-elt verziója a 120.4-nek. Hacsak bele nem piszkáltak, vagy nem "bántották meg" valami rossz tápolással, az nem egy elromlós példány, nem is melegedős fajta (nekem az ülés alatt a ventillátora soha nem kellett, hogy bekapcsoljon). Ami viszont jellemző hibája, hogy a táp és hangszóró csatlakozók csavarjai nagyon gyengék, könnyen elnyalódnak.
Hangra megfelelő forrással felülmúlja az Emphaser-t.Akksis meghajtás esetén egyéként ajánlom figyelmedbe, hogy full digitális végfokot vegyél, ott a hatásfok majdnem 100%, valószínűleg ugyanazon hangerőn tovább fogja bírni (cserébe picit más lehet a hang, de nem biztos, hogy az nem tetszene).
-
Ghostrider11
csendes újonc
Sziasztok!
A segítségeteket/tanácsotokat kérném.
Autóerősítőt szeretnék venni, azonban nem autóba, hanem olyan kisebb szabadtéri rendezvények hangosítására, ahol nincs hálózati áram. Egy ideje nyomom már ezt a műfajt, és eddig egy Emphaser EA 4150D-t használtam, azonban most szeretnék egy másik erősítőt, vésztartaléknak. Ugyanis az elmúlt két hétvégén voltak kisebb gondok a hanggal (időnként valamiért elhalkult). Ezt mondjuk más is okozhatja, mert az akkunak, amiről megy, a használat, majd az otthoni feltöltés után mindig befeketedik a pozitív pólusa, plusz a rendezvényen a 4 órás használat után elég meleg volt a pozitív saru is, amit levettünk (a negatív nem, de az az akkupólus nem is feketedik) szóval lehet, hogy csak minden egyes rákötés előtt alaposan meg kéne tisztítani (ezt fogom tenni ezentúl). Azonban úgy döntöttem, hogy mindenképpen kéne egy másik készülék, arra esetre, ha ne adj'isten leállna a cucc. És az még jobb lenne, ha a most vásárolandó erősítő akár még szebben is szólna, mint az Emphaser, mert akkor egy alaposabb tesztelés után azt tenném el tartalékba.
Amit így elsőre használt termékben kinéztem, az a Mosconi 120.4 vagy a 130.4; olyan 65.000-től 85.000 Ft-ig.
Mit gondoltok ezekről, illetve mire kell figyelni ezeknél a készülékeknél a használt vásárlásnál, mik a gyenge pontjaik?
Előre is köszönöm.
Tamás -
benmarcll
csendes újonc
válasz
V8engines #77192 üzenetére
Végül tegnap megrendeltem az STP-t a korábban linkelt helyről, 4.5nm-es szettben. (Árban jobban megérte, illetve a felesleget tovább tudtam volna adni ismerősnek)
Aztán ma sajnos kaptam a hívást, hogy mint máshol se, náluk sincs már, helyette kaptam ajánlásnak egy CTK terméket, amely elvileg tudja, talán picit meg is haladja az STP tudását, picit drágábban. Elvileg holnap érkezni fog, meglássuk milyen lesz. Hétvége folyamán tervezek nekiállni, bár sajnos nem biztos, hogy bármi lesz is belőle. -
V8engines
tag
válasz
benmarcll #77189 üzenetére
Na itt vagyok én is gondban pont. Hol vegyem, mit és mennyit.
Még csak most jön majd a két "nagy" ajtó szigetelés (Golf ll).Lehet összeállnék valakivel és rendelnénk közösen. Hátha még árban is jól/jobban jönnénk ki.
Emberem is van, aki érte tud menni, vagy tőlem tudja vinni. Szinte egész ország területén, ha szépen megkérem. -
Lite
őstag
válasz
benmarcll #77189 üzenetére
Mindkét cucc jó, amivel olcsóbbra jössz ki, azt vedd (mondjuk én STP fan vagyok, azt nagyon szerettem, amilyen jól kezelhető, annyira hatékony is, meglepő módon).
Az ajtókárpittal kell(het) kezdened valamit, oda mehet öntapadós szivacs, de ha marad a bitulapból valamennyi, az is bőven jó. A hangszórókhoz, ha van kiemelőkeret, azt tekerd körbe bitulapból vágott csíkkal, illetve azt nézd meg, hogy mennyire szól a kárpit "alá" a hangszóró - ott szokás szivacsól kis tölcsért csinálni, hogy csak a nyíláson kifelé szóljon, ne az ajtó mögé menjen. -
benmarcll
csendes újonc
Sziasztok!
Újabb kérdéseim jöttek felszínre
Rászántam magam az ajtók szigetelésére viszont a rengeteg választékban kicsit elbizonytalanodtam. Visszaolvasgattam, mindenhol az STP és Silent Coat termékeket ajánljátok, viszont az említett árak (10-20k) vajon már csak az idő eltelte miatt nem állja meg a helyét? Egy Alfa Romeo 145-ös lenne az alany, 3 ajtós -> szép nagy ajtókkal, így inkább 1.5nm / ajtóval számoltam és bőven 30k-s számokat látok.
2 helyről 2 termék szimpi jelenleg:
- [link] STP BLACK SILVER - 20 tábla / pack, szóval másfél pack kéne nekem
- [link] SILENT COAT M2 - itt pedig 32 db kéne nekem a 3nm-hez
Ha csak az árat nézzük (és HA az előbbinél lehet fél csomagot rendelni), akkor összességében olcsóbban jönnék ki az STP-vel, viszont nem tudom, hogy minőségben van-e bármi különbség a fent említettek között. Esetleg más alternatíva? Illetve kellhet még egyéb szivacs, bármi, vagy a bitumenlapokkal már kellő eredményt el lehet érni?Köszi!
-
scott_free
senior tag
Üdv,
talán tudtok segíteni ebben. Van egy Saab 9-3-as autóm (2008-as), amiben kicseréltettem a benne lévő, ősrégi Pioneer AVIC-HD3 fejegységet egy Alpine INE-W611D-re.
2 problémám, kérdésem lenne:
1. Igen nagy alapzaj (fehér zaj) hallatszik a hangszórókból, amint bekapcsolódik a fejegység, mindez teljesen lenémított készüléknél is. Ezt hogyan lehetne orvosolni?
(talán összefügg ezzel, hogy bár a hangerőt 0-35 között lehetne állítani, már a 3-as szinten is nagyon hangos)2. Elég gyenge a rádióvétel, a régi autómban (régebbi Saab, gyári rádió) pl. sokkal jobb volt. Lehet ezt valahogy javítani, erősíteni?
Köszi!
-
benmarcll
csendes újonc
Szuper, igazából most is pont hasonló számokkal állítgattam be, annyi kivétellel, hogy a szetteknél 24db/oktávos vágással.
Köszönöm szépen a segítséget, úgy érzem bőven van még mit fejlődnöm a témában
Idővel lehet, hogy belevágok majd a komolyításba kicsit, de egyelőre nagy falat volna még. -
Lite
őstag
válasz
benmarcll #77180 üzenetére
Hidalni max a szubot illik (damping csökkenés miatt). Keni fejjel 1-2 csatornák a bal-jobb magasak, 3-4 bal-jobb mélyközepek. Keresztváltók nélkül. Ha megvágod alul aktívban olyan 80 Hz/12dB -el, akkor az ajtókra nem fog a nagyon mély hang jutni (amire van a szub), ami egyébként a leginkább teljesítményigényes tartomány, akkor a jelenlegi erősítőd annyira ki fogja hajtani a frontot, hogy a hangerő akár már fájdalmas is lehet, de torzítani még nem fog. Meg ugye a fejen a hangszíneket is rendbe lehet tenni, illetve megjelenik aaaa..... színpad!
A másik erősítő meg küzd a szubbal, de csak a mély hangokkal (olyan 63Hz/12dB vágással összeeresztve a front szettel).
A számok tájékoztató jellegűek, mindenkinek más és más tetszik, ezek a csak olyan általánosságban működő értékek. Ha fizikailag bent van a holmi a kocsiban, akkor jön a beállítás hosszú-hosszú folyamata.
-
Lite
őstag
válasz
KRISSTUS #77182 üzenetére
Maradj az 592-nél, az 594 pont ugyanazt tudja, a kettő közötti különbség (ha van egyáltalán) ismeretlen. Itt szerintem még senki nem jött rá, miért adták ki az 594-et...
Igen, ahogy írod. Analóg jelet digitalizál, DSP-be vezeti, utána azt megfelelő módon kezelve és szétbontva viszi ki újra analógként, ha jól emlékszem, 10 csatornára szétszedve max. Ennek a legnagyobb előnye, plusz amit a Quadlock tápellátásról írtam, hogy a nagyon új autók gyári fejegysége után is lehet plug'n'play módszerrel kötni és kezelni a hangot, garanciavesztés nélkül (2022 és utáni VW Passat és Arteon, Tiguan tulajok kb. egyetlen megoldása a full gyári állapot megőrzése melletti upgrade-re.)
-
KRISSTUS
aktív tag
Az 592 elírtam (az 594-re gondoltam), illetve a haza üzletek kínálatában csak az 592 van.
Aktívozással kapcsolatban.
Ezeknél a készülékeknél az analóg/digitális bemenő jelet (sztereó) szét lehet osztani 4 csatornára és ezek után vágni a magasaknak és a mélyeknek + időkorr?
A vágási frekvenciákat a szett adatlapja alapján kell majd beállítani és mi alapján tudom a kersztezési frekit megadni? -
benmarcll
csendes újonc
Wow, nem gondoltam volna, hogy pont az erősítő lenne a gyenge láncszem a jelenlegi felállásban, és plussz egy erősítő a ládának fényéveket hozhatna
ilyen szituációban a mostani 4 csatornás erősítő mehetne 2-2 csatorna hidalva, azaz 1 hidalt csatorna bal szett, 1 hidalt csatorna jobb szett?
Mi miatt történne ekkora ugrás amúgy? Úgy érzem, hogy jelenleg amikor a saját beszédhangomat már nem hallom, a hangszórók még mindig tisztán szólnak, csak még feljebb tekervén lesz kellemetlen már a hang. Emiatt gondoltam hogy az erősítő bírja
-
Lite
őstag
válasz
benmarcll #77177 üzenetére
Amit Troll írt, az már a nagyon fel... De igaza van!
A fej váltása sokat nem hozna így önmagában, valamit érzékelnél, de pl. az ajánlott 358-as fejben még annyi maradna kihasználatlanul...
Az erősítőd egyébként tipikusan front szett hajtására kényelmes teljesítményű. Ha ehhez vennél egy kicsi monblokkot vagy 2 csatist hidalva, ami a nem túl érzéketlen szubodat hajtja, kb. fényéveket ugranál előre, miután sikerült rendesen beállítani a rendszert... -
Lite
őstag
válasz
benmarcll #77175 üzenetére
Nem siklottam el felette, csak az az erősítő 4 csatis, az aktívhoz meg 5 kell (Bal magas+Bal mélyközép+Jobb magas+Jobb mélyközép + Szub). Szóval ezt vagy szub nélkül, vagy plusz erősítő.
Aktív: nem használsz sem gyári keresztváltót, sem az erősítőn nem vágod a frekiket (meg mást se), hanem mindent a fejen állítasz (vágások, hangerőszintek, időkorrekció) + hangszín.
Minden sugárzót külön erősítőcsatorna hajt, külön kábelezve. Ezért van 3 pár RCA kimenet a komoly fejeken. (A szub csatorna általában monó, egyedül a Pio 80PRS-nél láttam, hogy külön kezeli az oldalakat.) -
benmarcll
csendes újonc
Jelenleg egy Pioneer MVH180UI van, amikor vettem ár-érték arányban nagyon ajánlották, és végül is elvagyok vele egyedül a bluetooth hiányzik belőle. Minőséggel igazából nincs gondom, bár lehet, hogyha meghallanék egy komolyabb kategóriát, akkor nem ezt mondanám
Jelenleg a konfig többi tagja: Kicx GFQ 6.2, Hertz H604, Hert DBX 25.3
Zenei stílus meg végülis tényleg bármi jöhet; rock-tól kezdve, néha pici rap, akár hardstyle, dnb, szóval bármi is
Éés 1 DIN.
Összességében ha minőségben történne hallható ugrás egy magasabb kategóriától, akkor valószínűleg beújítanék, de mondjuk a bluetooth hiánya nem ér nekem ennyit.
-
Lite
őstag
válasz
benmarcll #77171 üzenetére
Ez így nagyon távoli megközelítés. Attól függ, mit szeretnél. Szolgáltatást bővíteni a gyárihoz képest (pl. bluetooth, stream, pendrive-ról történő lejátszás, stb.) vagy komoly zenei rendszert építeni. Esetleg csak hangoskodni (azt csak fejjel nem fogsz, ezt előre bocsájtom).
Attól függ, milyen stílusú zenét szeretnél hallgatni, régen ebben is volt különbség, még most is vannak márkára jellemző sajátosságok.Illetve: 1 vagy 2 DIN?
-
benmarcll
csendes újonc
Sziasztok!
Próbáltam olvasgatni a témában, de nem nagyon kaptam választ eddig a kérdésemre; egy fejegység esetében mi az az árkategória, amely felett hallható minőségi javulást csak sokszoros áron kap az ember? Azaz máshogy fogalmazva; meddig "éri" meg elmenni árban egy fejegység esetében?
Mivel nyilván ez produkálja a hangot, nem szeretnék spórolni rajta, viszont ha egy 50.000Ft-os és egy 300.000Ft-os között csak egy hangya*síp*-nyi különbség volna a minőség tekintetében egy átlagos user számára, akkor megelégednék az 50ezressel is.
(Kicsit nyilván eltúlzó volt a példa, de remélem értitek.)Illetve hasonló árkategóriájú fejegységek között szokott lenni releváns minőségbeli különbség? Hülyeségnek tartom az általánosítást, de a nyers műszaki paramétereket leszámítva, van olyan márka, amelyet jobb elkerülni, vagy a nevesebbek között igazából nincs minőségben lényegi különbség?
Köszi!
-
Lite
őstag
válasz
KRISSTUS #77167 üzenetére
Megoldható, ezek mindegyik nagyon jó holmi. A Mosconi mindig is jelentősen magasabb kategória volt, az analóg korában. Digitálisban sem hibáztak, viszont ott az Axton is "komolyan vette a feladatot" és rendes holmit csinált.
Annyi, hogy az 592 az új autók gyári fejeinek támogatására (is) lett kitalálva azzal az opcióval, hogy bár nem full power, de a fejnél jelentősen nagyobb teljesítmény leadására képes, ha Quadlock csatlakozóról van megtáplálva. (VW Atreon-Passat vonalon értekeztünk erről itt). A DSP-je is jól sikerült.Ha annyira nem sürgős, Black Friday-en az Axtonnak jó ára szokott lenni...
Ezeknél nem lesz jobb alternatíva méretben ÉS árban összevetve. -
WoodrufF
tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám kicselezni az első szettem (Kicx ICQ 6.2) hangváltóját?
Mikor már kezd jó lenni a hangerő olyat vág a magason, hogy tompa, dobozhangú élvezhetetlen lesz a zene.
Hallgatok valamit mondjuk 17es hangerőn minden fasza, feltekerem 20ra, és mintha valaki lehúzná a magas potikat, visszahalkítom 17esre magasok visszajönnek rohadt idegesítő...
Most egy belépő szintű 2dines, multimédiás fejem van (Nakamichi NAM1612), első körben cseréljek egy minőségibb, inkább zenére való fejegységre(pl.: Kenwood KMM-BT358)? -
KRISSTUS
aktív tag
Be lett húzva egy h.sz. kábel az első ajtókba, és lecseréltem a szettet is. Most azon gondolkozom, hogy a gyári h.sz. kábelt felhasználva (magasnak) érdemes volna a szettet aktívban halytani?
Illetve, korábban már ajánlottatok D oszt. (DSP-s) kicsi méretű erősítőt, ezekből az optikai bemenettel rendelkezők felelnének meg számomra.
AXTON A592DSP
Mosconi Gladen D2 100.4 DSP (kb 10 éves konstrukció)
MOSCONI GLADEN PICO 4/8 DSPAz Axton és a Gladen D2 (használt) kb azonos árban volna a Pico kb 2x-ese a másik kettőnek.
Melyiket ajánlanátok, vagy a Pico árárban max. van jobb alternatíva (méretben a HXA 45-öst ne haladja meg)?atesz19910
Akkor ezt megúsztad, hogy nem füstölt le semmi. -
Barnahalo
tag
válasz
troll81 #77163 üzenetére
Köszi a választ.
Esetleg ha elvonatkoztatunk a Wattoktól, melyik márka ajánlott, ami leg. 2 pár RCAval rendelkezik, és ezt a 4 hangszórót meg tudná szólaltatni? Néztem az összefoglalót, de elég elavult, vannak benne kifutott termékek.
Sajnos ebben a témában elég tanácstalan vagyok, nem szeretnék ráfaragni...Sokan szidják a Sonyt, de náluk találtam olyan rádiókat, amik elvileg tudnak 50-55W-ot, mégha a valóságban csak 25, akkor is jobb mint a 10-12W.
edit: Vagy vegyek Ebayről/Apróról régebbi rádiót, amiben még van anyag? Mint az a Sony, amit fentebb írtam.
-
atesz19910
tag
válasz
KRISSTUS #77158 üzenetére
Megoldódott a probléma, 1 dolog volt amit nem néztem meg, és erre abszolút nem gondoltam. Az erősítő és az akkumulátor közé volt téve egy 1,2 farad-os kondenzátor, ami mint most kiderült nem volt jó. Az autó inditásánál majd 17 volt ment ki az erősítőre, ami aminek egy része a rem szálon is megjelent aminek ugyebár nem szabadott volna.ezáltal az erősítő védelme letiltott. És ennek a pillanatyi visszatáplálásnak a hatására a fejegység is minden esetben letiltott. Miután a kondit kikötöttem a körből, minden hiba jelenség megszűnt, és hibátlanul működik a rendszer. Még valamit a mélyiáda pukkanásával kellene kezdenem amikor a fejegységet bekapcsolom.
-
troll81
addikt
válasz
Barnahalo #77162 üzenetére
Szia szerintem egy rendes fejegység kb ami max 18 w tud és jó az nem ez a kategória.
Soha nem fog egy autórádió letolni neked 40 50 w.
Tegyél egy erősítőt az ajtoknak a subnak kulon, bele egy Rendes fejet 3 pár RCA kimenet és megy minden ha van elég áram áram hozzá.
Esetleg a gyári rádió hibás?
Ha torz jellel hajtasz bármilyen hangszórót az nem egészséges soha.
A Nakamichi az jó volt régen szerettem jók voltak 20 éve mostani......nem tennem a voksom mellé le. -
Barnahalo
tag
Sziasztok! (Citroen Xsara Coupe)
A hangszórók fejlesztése után szeretnék egy új fejegységet az autóba. A gyári sajnos gyengének bizonyult, a 30ig skálázott hangerő skálán 23-tól kezdene el szólni, de már torzít, meg pár perc alatt túlmelegszik (2db Mosfet van benne, 0 hűtéssel, elvileg 4*40W, de legyen inkább a fele se), aztán leáll...
LOUD opció segít rajta, de nem tudom jót tesz-e a hangszóróknak.
Az első hangszórók: Mac Audio Mobil Street 16.2
Hátsók: Kicx STC 502
Ezen kívül szeretnék majd egy subládát, ezért is cserélném a gyári fejegységet.Olvasgattam a topicot, és a Nakamichi márkán megakadt a szemem, olyan túl jónak tűnik.
Nakamichi NQ723BD - vannak rossz értékelései, amik elbizonytalanítanak.
Örülnék neki, hogy a fejegység amit megveszek a ráírt 50W-ből legalább 30-40 körülit tudjon is.
YouTubeon találtam egy Sony MEX-XB100BT nevű szörnyeteget, ilyesmit gyártanak még mostanában?Árban olyan 25-30 körül még ok. de inkább 20-25 közt keresgélek. A fentebb említett igazából megfelelne, de ha van rá Pioneer vagy Kenwood, Sony alternatíva, akkor az is jó. A célom igazából csak az, hogy magas hangerőn ne kapcsoljon ki a rádió. Ha ez elérhető a Sencor 5000ftos szintű fejegységekkel, vagy mondjuk 10ropiért, akkor az is megfelel.
Köszönöm!
-
KRISSTUS
aktív tag
válasz
atesz19910 #77154 üzenetére
Valahol kontakthiba lehet a fej betápja felől (pl: biztosítékház környékén). Kölön tápot adj a fejnek (pozitív, negatív) ha meg tudod oldani és teszteld úgy.
Vagy még zárlat lehet a hangszórók irányában, de mint írtad kábelt cseréltél, átnézted így feltételezhetően nem ott van a hiba. -
Lite
őstag
válasz
atesz19910 #77154 üzenetére
Ha a gyári hangszórókábeleket használod, akkor megtörhet valahol.
Ha utólagosan behúzott kábeleket használsz, nézd meg, hogy valahol nem tud-e kontaktálni más vezetőfelülettel, azaz az első hangszóró csatlakozója hozzáér vmi máshoz és záródik egy másik "áramkör".Illetve jó-e a fejegységed szellőzése? Esetleges túlmelegedés a fej végfokában - ezt tudom elképzelni.
-
atesz19910
tag
Sziasztok! sajnos nem találtam kifejezetten erre vonatkozó topicot, így ide írom le hátha valaki már találkozott ilyennel..
Adott egy Opel c corsa amiben teljes audiorendszer cserélve lett és lett betéve egy mélyláda is.
a hiba a következő: a fejegység random elhalgat és csak a mélyláda szól.
több rádióval is próbáltuk, több márkával, és folyton előjön a jelenség.. elől a kocsiban komponens szett van,
minden elemet, gondolok itt erősítő, mélyláda, fejegységek hangszórók ki lett másik 3 kocsiba próbálva és ott minden hiba nélkül üzemelnek rendeltetésszerűen.kérdésem hogy mit lehet csinálni, hol keressem a hibát? minden bekötést, csatlakozást átnéztem már, kábeleket is cseréltem már, csatlakózókat is mind a rádió mind a hangszóró oldalon is, és nem találtunk hibát sehol sem....
válaszokat előre is köszi
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AM 5 lapok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest