Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
Köszönöm, de úgy néz ki jó lesz.
A végén A/0-t választottam, mert A/1-en túlzsúfolt lenne.
Tehát rajzoltam egy A/0 méretű téglalapot, papírtérben adtam neki 2-szeres léptéket, majd vissza modelltérbe. Itt kapott egy 20mm-es keretet (nyomtatásnál ugye feleződni fog),
majd töröltem a körülötte lévő rajzlap méretű téglalapot. Nyomtatásnál pedig 1:2-t választok,
előnézetben úgy tűnik rendben van.
Ez így okés? Mármint pontos végeredményt ad vagy barkács?
Mindenképp fájlba nyomtatom, mert természetesen nem itthon fogok A/0-t nyomtatni.
Mit javasolsz? nyomtassam .PDF-be? Remélem nem gond a 10mm-es keret a nyomtatónak, mert pdf-ben mintha elcsúszott volna holott előnézetben korrekt volt.
Mit takar a "vágatlan" és a "túlméretes" kifejezés a papírméretnél?
-
kraftxld
félisten
Filter a parancssorba, majd bejön a következő ablak:
[link]
Add selected objects-re kattintassz, kiválasztod az alapul szolgáló objektumot, majd annak a tulajdonságaival feltölti az ablakot. Majd kitörlöd ami nem kell.
A következő képen a Level 6 rétegen jelölöm ki az összes szöveget aminek 120-as a szine és 0.9 magas:
[link]
Apply-ra kattintasz, majd a parancssorba "all"-t írsz, és ütsz két entert
Majd ki is vannak jelölve az ojjektumok
[link]
A példában pl az összes HRSZ -
-
lúzer
veterán
Egy példa szövegstílust tartalmazó összetett vonaltípus definíciójára:
*MCvonal, --- MC --- MC --- MC
A,1.0,-0.25,["MC",standard,S=1,R=0,X=0,Y=-0.25],-1.25MCvonal a vonaltípus neve, míg "--- MC --- MC --- MC" az ASCII leírás. A vonaltípus definíció második sorának szintaxisa a következő
["karakterlánc",stílus,S=lépték,R=elforgatás,X=xeltolás,Y=yeltolás]Tipp:
1. ezt egy akarmi.lin fájlba, vagy az acadiso.lin-be kell tenni, de gondolom ezt tudod
2.Olyan szövegstílust válassz, ami van a rajzban, különben hibát jelez és nem tölti be, standard biztosan van, lehet más is
3. ha hosszabb szöveget akarsz, növeld az uccsó mínuszos szám értékét, az adja az üres hely hosszát, ha hosszabb vonalat akkor növeld az első számot (1)
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.