- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz
-ZeeZee- #5034 üzenetére
Nem kell túlbonyolítani. Én sem használom a 3D részét, de józan paraszti ésszel ezt csinálnám:
Tudom az felülethatárélek hosszát 3D-ben. Gyakorlatilag tetőfelületenként 2D-ben lerajzolom ugyanazt és kész. Manuális munka de nem fog torzítani mint egy forgatásbeli hiba után.
Ne egyben lásd a tetőt hanem lapokban mintegy papírlapot.
Amíg a bonyolultabb megoldáson töröd a fejed, hatszor lerajzolod. Biztos van valahol unfold parancs is a CAD-ben, de egyelőre ez egyszerűbb. -
lumpy92
aktív tag
válasz
-ZeeZee- #5034 üzenetére
Szia.
Sajna ebben a részében gyenge vagyok de 1 tippem van.
Mikor a forgatás szögét kéri, akkor itt nem a végső szög értékre gondol, hanem a szög különbségre.
Ha 0-t írsz, nem csinál semmit. Az általad lekattintott 2 pont között (mivel egy síkon vannak) szintén 0 a szögkülönbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest