- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
válasz
kőbaltazár #3677 üzenetére
Hello!
Ha nem jelentenek gondot a torzulás vagyis csak a vizuális megjelenítés miatt szükséges akkor nem lényeg. Ennek ellenére én azt mondom inkább ha teheted használj tiff-et vagy jpg-t (raszteres állományt) mert azokat már szinte a 2000-estől simán be lehet emelni a rajzba. A PDF -es beillesztés csak ha jól emlékeszem nativan a 2013-astól van mint lehetőség.
A PDF tervrajz nyomtatott anyag vissza scanel változata vagy cadből pdf-be exportál anyag ?
Ha Cad-ből : akkor azzal nincs probléma alakhelyes és torzulás mentes
Ha nyomtatott anyag: A0 méretnél már az összes scaner valamilyen mértékben torzít nem scaner egység hanem a papír továbbítást végző elemek miatt.Ha nem tudod berakni a pdf-et akkor vannak olyan nyomtató programok amik jpg-t vagy pdf-et csinálnak és azt be tudod rakni.
Ha így nem megy akkor ajánlanám az online ingyenes Autocad360-at: https://www.autocad360.com/ Ezzel be tudod rakni a pdf-et a fileba és utána meg dolgozni is tudsz vele. Adott esetbe régi verzió dwg formátumába is lementhető. Nem próbáltam ezért nem tudom, hogy működik-e. De ezzel akár mindent meg tudsz csinálni ami kellhet.
Vagy a pdf vektorizálás amit előttem írtak mint megoldás.
Az A4-es felvágásra a legjobb megoldás ha mosz kocka vagy más felirat mező is kell és valamilyen mértékű átfedés is kell akkor a Papírtérből a legegyszerűbb megcsinálni. Erre ezt: https://www.youtube.com/watch?v=LkaqtyecKIs a videót ajánlom igaz ez 2013-on mutatja be de a régebbiek sem nagyon különbözőek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest