Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ndruu

MODERÁTOR

válasz tkesy #5101 üzenetére

Ha nincs a szakági rajzokban 3D, akkor nem feltétlenül kell külön GPU. Regenelésre (pl. papírtér váltáskor és zoomoláskor) és renderelésre használja a GPU-t. 2D-ben nincs érezhető vagy mérhető különbség diszkrét vagy integrált GPU között.
    Autocadnek a processzor egyszálas teljesítménye és a minél magasabb órajel számít.
    Nem teljesen mérvadó, de én ezeket a pontszámokat szoktam nézni (Single Thread Rating)

Eddig i5, i7, i9 processzorokkal dolgoztunk (régebbi generációk, minden féle), integrált videókártyával, soha nem volt semmi gond, mindegyiket támogatta a program.
    Jelenleg nálam egy i9-10900KF+GTX1650 kombó van, ami a korábbi i9-9900K (integrált GPU-val)-nál kb. 5-10% gyorsabb, és ez az előny is csak papírtér váltáskor mutatkozik meg.

Szerintem az R7 5700G egy elég jó alap lehet egy hosszú távra tervezett konfighoz.

Amúgy egyetleg egy tesztet találtam Autocadhez, amivel össze lehet hasonlítani a gépeket, de elég körülményes működésre bírni. Sajnos a régi gépen nem futtattam, de van egy-két teszteredményem lementve.

lumpy92: Még nem találkoztam ilyennel. Ha az a cél, hogy több template-et használtok és szeretnétek tudni, melyikből indultatok ki, akkor a templatebe el lehet menteni egy változót egyéni értékkel (pl. USERR5 = 5, vagy USERS5 = "template neve"), vagy a DWGPROPS - Custom fülén hozzá lehet adni egyedi tulajdonságokat, amik aztán szintén a rajzban tárolódnak.

Új hozzászólás Aktív témák