-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi325
tag
válasz
HUTCHDB #49725 üzenetére
Szerintem semmi baj nem volt a szárazolóval nekem egy 1200GSM-es Auto Finesse Aqua Deluxe nem elég az autóra.
Ezzel felszívom a víz 95%-át egyszer áthúzva az egész autón ezután pedig áttörlöm egy "Twisted Pile" fajtájú szárazolóval és így egyszer se kell a rongyokat "vízteleníteni". ( pl a gyeon amit fentebb linkeltek is twsited pile, pár másik márka ami nekem bevált: purestar, tershine)
A másik kérdésedre a külső műanyagokra én a Koch Chemie Plast Star (szilikonmentes)-t ajánlom, nekem az bevált autóra, motorra is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- OpenMediaVault
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Medence topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- További aktív témák...
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged