Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
- vrob: Irány a 32 bit, játékprogramok 1994-1995-ben
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Tegnap végre sikerült hosszú hónapok után egy rendes alapos tisztítást végezni... Habbal, két vödrössel... Végre kipróbáltam a Gyeon M2 Tar és Iron remover kettőst is. Ezen kívül egy Duplex Drying Towel 90x70-est rendeltem még pár hónapja... Összehasonlítási alapnak tegyük mellé, hogy van 3db Alis szárazoló kendőm amit itt sokat linkeltünk + egy tesco-s....
Eddig a 4 kendő éppen elég volt totál átvizesedtek. Ezzel az egy kendővel meg csont szárazra húztam az egész autót és még volt benne kapacitás... Nagyon jó. Igaz nem olcsó.A tavalyi fényszóró polír és rá a kerámia bevonat úgy tűnik mégsem húz ki 2 évet... 1 éve csináltattam. Polír nem kell ugyan, de a kerámia sehol sincs már...
Megpróbáltam leszedni a szlovén autópálya matricát. Úgy ráette a fene, hogy darabokban jön le és a ragasztó is ott marad.
Mivel tudnám gyorsan, hatékonyan leszedni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Home Assistant 5W fogyasztású Mini PC okosotthon központ (Raspberry pi, ipari PC, NAS)ingyen Foxpost
- Eladó Specialized HRXC kerékpár
- Dahua IP digitális kamera rögzítő, Nvr újszerű
- Ctek Yuasa Ycx 5.0 akkutöltő, akkumulátor töltő és karbantartó eladó
- Áron alul Teljesen Új Artisan eszpresszó kávéfőző gép 5 év garival!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1040 G6 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RG 8000MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest