- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Tegnap végre sikerült hosszú hónapok után egy rendes alapos tisztítást végezni... Habbal, két vödrössel... Végre kipróbáltam a Gyeon M2 Tar és Iron remover kettőst is. Ezen kívül egy Duplex Drying Towel 90x70-est rendeltem még pár hónapja... Összehasonlítási alapnak tegyük mellé, hogy van 3db Alis szárazoló kendőm amit itt sokat linkeltünk + egy tesco-s....
Eddig a 4 kendő éppen elég volt totál átvizesedtek. Ezzel az egy kendővel meg csont szárazra húztam az egész autót és még volt benne kapacitás... Nagyon jó. Igaz nem olcsó.A tavalyi fényszóró polír és rá a kerámia bevonat úgy tűnik mégsem húz ki 2 évet... 1 éve csináltattam. Polír nem kell ugyan, de a kerámia sehol sincs már...
Megpróbáltam leszedni a szlovén autópálya matricát. Úgy ráette a fene, hogy darabokban jön le és a ragasztó is ott marad.
Mivel tudnám gyorsan, hatékonyan leszedni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest