Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xbox kontroller maraton
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Kalandor: ALZA vagy eMAG?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
csabi0805 #46111 üzenetére
Narancssárga Sonax autósampon két vödrös mosáshoz. Tescoban vásárolt Armor-all mosókesztyű. Szárazoláshoz aliexpress-es 800 gsm-e mikroszálas kendő. Így már teljesen foltmentes lesz. Ez csak a nagyon alap.
Van még repülőrozsda eltávolítóm: Shiny Garage D-tox
kátrányoldó: Auto finesse obitarate
felnitisztító: Shiny Garage Wheeler Cleaner +
MPS: Koch-Chemie GreenStaer
gumiápoló: Sonax glicerines zselé
gumikéder: Sonax fekete pamacsos ápoló
wax: FussoEgyébként már leírtam, hogy megy a művelet nálam. Kicsit másképp, mint a topikban megszokott módszer. Mert egyelőre én így tudom kivitelezni. De találsz jó pár hasznos hsz-t, mit és hogyan kell. Az összefoglalóban is van info.
Képek is vannak a készletemről korábbról:
-
Petyyyyy
addikt
válasz
csabi0805 #46109 üzenetére
Pár napja fedeztem csak fel, hogy a Fogarasin lévő Red Car Spa-ban van egy oszlop, aminek két oldalán ugyanúgy hosszú műanyag cső lóg, mint a porszívózásra kitelepített darabokon. Az a bizonyos oszlop viszont autó szárításra van kitéve. Szóval ott magas nyomású levegővel tudod kifújatni a vizet a résekből. Úton hazafelé nem fog csöpögni.
Egy ilyen oszlop kellene a Savoya parki kitelepüléshez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár!! Lenovo E31-80 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" I HDMI I Cam I Win10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest