Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
Nem fetishem a szagolgatása ezen termékeknek. Ezt sem szagoltam meg, de! Inkább úgy véleményezem, hogy a roton szagolgatás nélkül megcsípte az orrom, a nerta viszont nem. Az exem se panaszkodott rá, pedig ő kifejezetten érzékeny a szagokra, és hangot is ad neki
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
8
senior tag
Ez egy jó hír
Nagy junkman hívő vagyok, és ő pl a madárürüléket így távolítja el.
Egyébként a madárszar nem a savassága vagy más kémiai tulajdonsága miatt rossz a fényezésnek, hanem mert a hőtágulása teljesen más mint a lakknak.
Letörlésnél pedig azért kell vigyázni vele, mert sok homok, sőt kis kavicsok is lehetnek benne, így konkrétan olyan, mint a smirgli.52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
8
senior tag
Autósamponos mikroszálast ráteszel 10 percre, utána könnyen lejön nagynyomásúval
Ha már beette magát a fényezésbe, akkor jó esetben ki tudod javítani egy ilyennel pl https://autoglym.hu/termek/super-resin-polish/, rosszabb esetben enyhe polírozással, pl https://autoglym.hu/termek/paint-renovator/ , vagy az is lehet hogy egyáltalán nem lehet már kiszedni a helyét és mindig látszani fogszerk: én a csodaszivacsot hanyagolnám a fényezésen, hacsak nem polírozod közvetlenül utána
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
MrSealRD
veterán
Az előbbit sokan javasolták már a topikban és szeretik használni. Utóbbi nem rémlik. Én még nem próbáltam egyiket sem, de az előbbit már szeretném egy ideje. Szép eredményt tudsz elérni, de sok hetes tartósságot ne várj. Szerintem ennyi pénzért nincs veszteni valód vele.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
Igazából erre is való a WAX, és hasonló bevonatok... Kimondottan csak ezekre az elemekre illetve specializáltan olyan mint bogártaszító nincs.
Kerámia, Fusso(szintetikus wax)...carnauba és vegyes waxok...stb.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest