Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xbox kontroller maraton
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Kalandor: ALZA vagy eMAG?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
-
8
senior tag
Ez egy jó hír
Nagy junkman hívő vagyok, és ő pl a madárürüléket így távolítja el.
Egyébként a madárszar nem a savassága vagy más kémiai tulajdonsága miatt rossz a fényezésnek, hanem mert a hőtágulása teljesen más mint a lakknak.
Letörlésnél pedig azért kell vigyázni vele, mert sok homok, sőt kis kavicsok is lehetnek benne, így konkrétan olyan, mint a smirgli. -
8
senior tag
Autósamponos mikroszálast ráteszel 10 percre, utána könnyen lejön nagynyomásúval
Ha már beette magát a fényezésbe, akkor jó esetben ki tudod javítani egy ilyennel pl https://autoglym.hu/termek/super-resin-polish/, rosszabb esetben enyhe polírozással, pl https://autoglym.hu/termek/paint-renovator/ , vagy az is lehet hogy egyáltalán nem lehet már kiszedni a helyét és mindig látszani fogszerk: én a csodaszivacsot hanyagolnám a fényezésen, hacsak nem polírozod közvetlenül utána
-
MrSealRD
veterán
Az előbbit sokan javasolták már a topikban és szeretik használni. Utóbbi nem rémlik. Én még nem próbáltam egyiket sem, de az előbbit már szeretném egy ideje. Szép eredményt tudsz elérni, de sok hetes tartósságot ne várj. Szerintem ennyi pénzért nincs veszteni valód vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1040 G6 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest