- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZATA
senior tag
Kicsit az autóápoláshoz, szépítgetéshez is tartozik, gondoltam kikérem a véleményetek:
Az autóm (Clio II) hővédő fóliáztatására gondoltam – klíma hiányában.
Tudtok, valami olyan helyet, ahol minőségien csinálnak ilyet elfogadható áron?
Dilemmáim: Az első ajtókra lehet / érdemes-e rakatni valami világosabbat, és hogy a fólia színét is jól kellene kiválasztani, mert az autó üvegei alapból kicsit zöldesen színezettek. Láttam olyan Renaultot szintén zöld üveggel, amin a hátsó részen lévő szürke fólia elütött az első ajtók zöld üvegeitől. Olyat is hallottam, ha egy autó hátsó üvegét lefóliázzák belülről, akkor azt csak az ablakfűtés sérülésével lehet leszedni. Ez is kicsit riaszt. Nem tudom az ablak le fel húzást mennyire befolyásolja a fólia, vagy mennyire bontják meg az autót ilyen fóliázáskor. Igényel-e valami különleges kezelést, törődést a fóliázott autó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Proxmox VE
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest