Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
spiky03 #42730 üzenetére
Pont a napokban tisztítottam el a nyári kerekeket. ValetPro Dragon's Breath-el fújtam be először. Ez szálló rozsdát/fékport szedi le főként. Ecsettel kicsit átdörzsöltem, hagytam hatni pár percig majd öblítés. Ezután kapott egy TRIX-es fújást. Ez fékpor, rozsda mellett kátrányt és gyantát is leszed. Ismét öblítés.
Ezután kevertem egy vödörbe meleg vizes samponos habos keveréket. És felni mosóval át töröltem a felni külső/belső felét és a gumit is. Meg van egy ilyen kis kézi kefe, amivel a gumi oldalfalát és a futófelületet dörzsöltem át. Ezután öblítés jó alaposan.
Kicsit hagytam lecsöpögni. Majd 1:5-ös IPA:VÍZ oldallattal permeteztem és mikroszálassal közel szárazra töröltem... (Az alkohol miatt ezután gyorsabban szárad mintha csak víz után letöröltem volna.
Végül kapott egy Meguiars Endurance Gel ápolót mindkét oldalfal...Igaz ráment 2-2,5 óra. De enni lehet róla...Vagyis nem mert a gumi ápoló nem finom..
Tegnap bezsákoltam őket, aztán ment a LIDL-s tartó állványra. Letakartam...téli álom. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest