Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Charley76 #38238 üzenetére
Szóval sok tapasztalat nincs, éppen csak sikerült kipróbálni.
Kocsimosáshoz jó az ereje, a szokásos lándzsás mosók után azért hatásosabb így érzésre. A szennymarófejjel meg a térkövet is gyönyörűen tisztává varázsolta, 20-30 centiméteres távolságról. Ami külön tetszik, hogy tud vizet is felszívni, így esővízzel is tudom használni (így is próbáltam ki) és nem kell félnem, hogy szárazolás nélkül tiszta vízkő lesz a kocsi. Habosítóját nem próbáltam még ki.
Mondjuk összeszerelésre azért nem egy Kärcher, de majd úgyis elválik, hogy mennyire bírja a használatot, van 3 éve elromlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest