Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
agent_k
őstag
válasz
Laca1212 #17402 üzenetére
Gumi bevonatokat, érzékenyebb matt műanyag felületeket szépen meg fogja kezdeni. Lesz meglepetés, hogy mégsem kellett volna csiszolni odabent semmit.
Vannak ilyen célra rendes vegyszerek. Például az Autoglym interior shampoon vagy a tök a neve. Biztos a Wolfnak is van valami nano bizbasza.
-
Laca1212
őstag
Erről vélemény? Megér egy próbát, viszont a karcolástól tartok amit a cikk elején írnak. Elég puha, sérülékeny a belső műanyag állomány a kocsimban...
-
Arpi82
csendes tag
Gyurma és felni tisztító ügyben senkinek semmi?
-
Arpi82
csendes tag
Helló!
Wolfs-nak melyik gyurmáját érdemes használni?Elastic vagy fine?
Viaszolás előtt akarom áttörölni vele, polír volt tavaly.
A felni tisztítójuk jó?Most sonax van de az nem ér sokat.
Köszi -
ginola
addikt
jó az.
-
SZATA
senior tag
Mivel lehet a legjobban leszedni az ajtózsanérokhoz beült, esetleg a zsírhoz tapadt koszt? Féktisztító jó lehet erre, nem árt a fényezésnek? Utána milyen kenőanyaggal célszerű bekenni a zsanért?
-
-
AstraCDX
senior tag
válasz
runner 125 #17382 üzenetére
A centirsúly ragasztó eltávolítása nálam eléggé rémálom volt .
A nagy részét használt nitrohígítóval sikerült oldani/vakarni/eltávolítani, a végén az apraját pedig tiszta nitrohígítóval töröltem le .
Szégyenletes, hosszantartó kinlódás munka volt .
Üdv.
Astra
-
Na tegnap nekiugrottam sosavval az egyik felninek, 15 perc alatt kivul-belul lehozta az osszes szennyezodest. Vannak a felnin ragasztott sulyok (gumi nincs), azokat leszedhetem, hogy ott is meg tudjam tisztitani? Illetve hogy jon le? Eleg makacsul vannak odaragasztva
-
törölt tag
válasz
tboy93 #17373 üzenetére
Ezen meglepödsz???
Ragalja festés 6m magasban kb 22-25nm.
Jófogásról 7-11szaki
6500ft/nm
220.000ft
180.000ft
120.000ft
3500ft/nm
4200ft/nmsorolhatnám...
szobafestés 100nm glettelni nem kell csak más szinre kell.
2500ft/nm
1800ft/nm
3000ft/nmRagalja festés 40.000ft 2 emberke 8h munka
szobafestés 30.000ft 2*6h munka
megcsináltattam egy olyan emberkével aki csarnokokat festeget egy maszek cégnél napi 8000ft kap igaz be van jelentve.Szóval hagyjuk az ilyen olyan hsz-et.
-
mandras81
senior tag
válasz
mandras81 #17357 üzenetére
Na, voltam fényezőnél, aki azt mondta, hogy az ajtón levő hibát csak a teljes elem újrafújásával lehet javítani, ami kb. 30e Ft. A hátsó kerékjárati íveken is elkezdett púposodni a festék, itt is teljes elemfújás szükseges.
Nem gondolom, hogy át akarna verni, de mivel szeretném minél olcsóbban megúszni, ezért érdekelne a véleményetek? Az autó színe sima piros nem metál. És még mindig érdekelne pesti megbízhatő fényező elérhetősége, akár priviben is.
-
sunci_02
aktív tag
Jó a sorrend?:
Lemosom:
1: autoglym bodywork shampoo samponnalÁtkenem, "surolom" :
2: Autoglym-Super Resin PolishBefejezem:
3: Autoglym HD wax
Egyből lehet végigmenni vagy kell várni 1 napot a SRP és a HD Wax között?
-
mandras81
senior tag
válasz
mandras81 #17369 üzenetére
Kettészedem a dolgot, első körben akkor karosszérialakatos + alváz-, és üregvédelem, őket találtam:
RRR Bt, Takács György karosszérialakatos
Rusztika Bt., Bp. 10. ker, Mázsa utca 4.
Führer és Németh Autójavító - Bp. 10. ker. Keresztúri út (fényezést is vállalnak, ha jól látom)
Stimmel Autószervíz (csak alváz-, és üregvédelem) - Bp 14. ker., Gvadányi útHa van bármelyik műhellyel tapasztalat, vagy tudtok megbízható embert a feladatra, kérlek jelezzétek nekem.
-
zsoltesz9309
csendes tag
-
mandras81
senior tag
válasz
#00809728 #17367 üzenetére
Javasolni is tudnál jó szakit Budapesten?
A festésre is tudnál mondani valamit? Gondolom, az első lökhárítót telibe kell fújni. A bal első ajtón levő részt lehet javítani a teljes elem fújása nélkül (nincs lakkozva a festés, vagy valami ilyesmit mondott az eladó)? A kasztni többi részén található egy-egy apró kavicsfelverődést lehet valahogy egyszerűen javítani elemfújás nélkül?
Plusz infóként az is érdekelne, hogy mennyibe kerülne, ha a festés alkalmával a jelenleg fekete színű visszapillantó tükrök, és a négy ajtókilincs is színre lenne fújva? -
agent_k
őstag
válasz
zsoltesz9309 #17365 üzenetére
Vákuum csöveket ellenőriznék, ami rángatja a geometriát. EGR szelepet, intercoolert és a turbót takarítanám ki első körben. Ezek nem költséges dolgok, de hamar meg lehet a baj forrása.
- Nincs elég vákuum, fix pozicióban van a lapát
- Le van tapadva az EGR valamilyen pozicióban
- lyukas az intercooler, elszökik a nyomás
- minden jó, de a koromtól leragadt a geometria, fix pozicióban maradt a lapátÉn ezekre gondolnék első körben.
-
zsoltesz9309
csendes tag
Lehet, hogy nem jó helyre írom, mert műszaki dolog.Lenne egy bálnám (volvo v40 1998) 1.9 td és arra gyanakszom, hogy a turbónyomás nem az igazi.Pár napja kezdtem el érezni, hogy pl piros lámpánál induláskor nincs nyomaték.Lenyomom pedált, eltelik 3 sec, aztán mintha valami történne(gurulunk előre), kb hármasba érzem, hogy megy a szekér.Hozzá kell tenni, hogy már 264 000 km van szegénybe, lehet hogy a motor fáradt el.Tippeket szívesen meghallgatunk.Ha valami hülyeséget írtam elnézést.
-
MTbc
senior tag
Sziasztok, szeretném szombatra kicsinosítani az autónkat, polír meg ami kell, hogy tükörként is működjön.
Tudnátok ajánlani valakit aki megtudná csinálni a héten, és Monor környéki max. Pest megye ? Elég fontos lenne, köszönöm.
-
mandras81
senior tag
Sziasztok!
Pár hónapja vettem egy 16 éves Mazdát, amit kb. hat éve fényezett újra az akkori tulaj ismerőse. Nyilvánvalóan nem olyan, mint a gyári, de nincs gondom vele.
Most érkeztem el oda, hogy a külsejét rendbe rakassam még a tél beállta előtt, illetve van rajta egy rohadás, ahol a bal első elem a kerék felett (fogalmam sincs, hogy mi a neve) és az ajtó találkozik (a képen bekarikáztam azt a részt):
Ez kicsit alulról:Ahogy látjátok az első képen, egy 200 Ft-osnyi részen lejött a festék is, illetve az első lökhárítón rengeteg kavicsfelverődés található, és az autón még pár helyen szintén vannak kavicsfelverődéshez hasonló festékhibák, ahol látszik az alapozó (a képre kattintva az eredeti méret megnyílik egy új ablakban):
Számomra a legideálisabb az lenne, ha a lakatolást és a festés javítását egy füst alatt elvégeznék valahol (Budapesten, Zuglóban lakom). Segítenétek kérlek, hogy ki vállalna el ilyesmit, illetve hogy nagyságrendileg milyen árra számítsak? Gondolom, az első lökhárítót telibe kell fújni. A bal első ajtón levő részt lehet javítani a teljes elem fújása nélkül (nincs lakkozva a festés, vagy valami ilyesmit mondott az eladó)? A kasztni többi részén található egy-egy apró kavicsfelverődést lehet valahogy egyszerűen javítani elemfújás nélkül?
Plusz infóként az is érdekelne, hogy mennyibe kerülne, ha a festés alkalmával a jelenleg fekete színű visszapillantó tükrök, és a négy ajtókilincs is színre lenne fújva?
Köszi előre is, bocs a litániáért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Abus Viantor sisak
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest