Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valami kókler fényezte újra pár éve, az biztos...
Sajnos ahogy írtad.
Én sok emberkébe bele futok akik kérnek egy árajánlatot( pld egy motorháztető )
kivülről kell csak metal sokalja a 20.000ft-ot.Mert a szomszédjában van egy "festő" féle az megfesti 12.000ft-ért.
Hajrá...Nagyon egyszerű a képlet:
1 ki kell kevertetni a gyári szint ha szerencséd van ott van melletted a festékbolt ha nem akkor benzin-gázolaj költség.
Opel G astra zöldmetál Motorháztető kb 2-3deci szin 1590ft/deci.Festékboltba ahol kevertettem a festéket kb. 10éve oda jártam és sosem kaptam 5ft kedvezményt sem.Mert nem értem el az éves 5milla megrendelést KAPTAM A VÁLASZT.Már nem is járok oda.
2 Motorháztető levétele
3 lemosása higítóval v. szilikon lemosóval.1deci
4. becsiszolása (géppel 2korong 150ft/db)majd kőfelverődések kikittelése vagy ha sok van rajta akkor telibe szorózása.(szorókitt 1kg 2k-s jó minőség 4500ft abból kell kb 2-3deci)Osszál-szorózzál.
5 másnap becsiszolni 800-as ill. 1000-es vizes papírral 1.5-2h
6 sváb rongyal való áttörölgetés 2-3* és szilikonmentesítővel vagy 95% alkohollal átmosni.
7 körbe a padlot ill. a környéket feltakarítani és bevizezni
8 motorháztető másik felét leragasztani.
9 jöhet a metal 3-4rétegben
10. lakkozás 3deci 2k-s jó minöség 5500ft/l
11. száradás után 2000-es,3000-es abrolonggal átcsiszolni + polirozás.
12 felrakásvillany,viz,kompresszor használat,nem árt ha +20fok van a garázsban,munkabéred.
Ja és egyből jól sikerüljön mert ha szétugrik vagy rosszul terítti a festéket a pisztoly akkor újra kezdheted.20.000ft. kb efektiven 6órát melozól vele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest