- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hikvision
senior tag
válasz
runner 125 #12696 üzenetére
ha valaki legálisan vállalkozóként teljes számlát adva polírozgat, és nem hal belőle éhen, arra azt mondom, hogy igen
-
törölt tag
Üdv!
A hét elején nekem is megérkezett az autoglym-es csomagom!
Tegnap szabadnapos voltam és az idő is kedvezett így nekiálltam egy kicsit gyakorolni.
Még nincs kész az egész autó, de alakul..... -
Autoglym
tag
válasz
kalapacsolok #12689 üzenetére
30.000 alatt igazán tuti munkára senki se számítson, de az is nagyon az alja...
-
Autoglym
tag
válasz
kalapacsolok #12685 üzenetére
Ennyi pénzért??? Mennyi volt az annyi és mennyi idő alatt készült el az autó?
-
törölt tag
válasz
kalapacsolok #12685 üzenetére
Hy...
Hát ha tudod vidd vissza nekik és mutasd meg nekik ezeket.Ha nem akkor vidd olyanhoz aki ért is hozzá.
Ha te akarod megcsinálni azért abba kell feccölni egy kis lovét... -
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
http://auto-polirozas.com/
Itt políroztattam használt autómat kb. 2 hónapja, de nem vagyok elégedett, sőt. Átvételkor a motorháztetőn számtalan fehér kráter látszódott - a cég elmondása szerint kavicsfelverődés nyoma, amibe a polírpaszta belement, ezért jobban látható most, de ez egy kiadós mosás után eltűnik. Nos, egyáltalán nem tűnt, azóta is ott rikít számtalan ilyen fehér pötty a motorháztetőn, ami a polírozás előtt nem volt ottSzakszerűtlen autómosás miatt néhány tenyérnyi részen finom dörzsölés nyoma látszódott, ezért vittem políroztatni a kocsimat - a polírozás után megnézve ezek eltűntek, láthatatlanná váltak, a kocsinak ez a része tényleg gyönyörű volt, nagyon örültem. Azonban most, hogy a wax nagyobb részt gondolom már lejött, a karcolások, foltok ismét látszódnak, pedig nagyon felületesek. Szóval nem lettek rendesen kipolírozva
Normális ez így? Elég ronda megint a kocsim oldala.
Nem ilyen eredményt vártam ennyi pénzért, nem tudom másoknak mi a tapasztalata.
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok.
Belefutottam egy aszfaltozásba és kátrányos lett mind a két első ajtóm. Mit javasoltok? Autoglym vagy jó rá valami olcsóbb dolog is? nem szeretném megmaratni a felületet tehát inkább adok érte többet.
Illetve elnézve az Autoglym-es videót tényleg szépen fel lehet polírozni kézzel a kocsit a termékükkel? Nincs gépem és nem is tervezem a vásárlását, ellenben 2-3 naponta mosom a kocsim, úgyhogy jó lenne kezdeni vele valamit mert szép fényes, de napfénynél azért elég jól láthatóak az apró karcok rajta, illetve a víz sem pereg róla inkább szétterül.
Lemosva ilyen, de napfénybe meg közelről nézegetve látszanak a karcok.
illetve ha belecsúszok a fekete részbe polírozáskor akkor a műanyagon vagy gumin hagy nyomot?
-
borbas666
aktív tag
Üdv.
Hogyan tudnám eltávolítani az üvegről a vízkő lerakódásokat? Ablaktisztítóval hiába próbáltam...
Egyébként a fogkrémes fényszóró "polírozás" tényleg működik? Tele van a youtube vele.. -
csiben1
tag
A tetőkárpitomat kb 2 tenyérnyi nagyságú helyen elengedte a ragastás. Nem rohanok most megcsináltatni, de majd mire számítsak? Ezt, hogy szokták megcsinálni, vagy teljesen újra kell kárpitozni? Árban kb mekkora összeg egy ilyen művelet?
-
törölt tag
válasz
runner 125 #12670 üzenetére
Igen, a srác is tudja már folyamatban van a nagyobb kerék beszerzése.
-
Ace owner
addikt
válasz
runner 125 #12670 üzenetére
Air ride + 18 col muhaha
-
törölt tag
Jőttek Angoloktól polírgépre való minőségi gyapjúkorongok....
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #12667 üzenetére
Jaja megjőtt érte és leborult előttem.
Most egy tozota 1010-es priust csinálok amit én is nézegettem a kereskedőnél de sajnods annyi pénzem nem volt rá.
Most polírozhatom és Kerámiázhatom. -
törölt tag
-
Autoglym
tag
válasz
joshua7 #12662 üzenetére
Én Újpesten vagyok meg néha Dunakeszin, de pillanatnyilag sportsérülésből adódóan nem vállalok polírozást. Meg időm sincs túl sok a termékek forgalmazása miatt, de tudok neked szerezni több mint ajánlott szakembert, de azt tudnod kell, hogy messze nem annyiba kerül, mint egy utcai mosó/kozmetika polírja...
-
joshua7
veterán
válasz
runner 125 #12661 üzenetére
Bp-n (lehetőleg Újpesten) ismertek ajánlott kategóriás polírozót?
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Turtle Wax lámpapolírról mi a vélemény?
-
csiben1
tag
Üdv!
Minap vettem 1dl festéket a kocsihoz (gyöngyházmetál), a kérdésem az volna, hogy kb a festék mennyi ideig áll el, mivel a felét fel se használtam. Illetve mit tudok tenni, hogy a lehető legtovább jó maradjon?
-
runner 125
nagyúr
Hi,
A HR-V-nél még akarom csináltatni a teljes alváz és üregvédelmet.
Mennyi a reális és korrekt ajánlat egy ilyenre? Írtam egy google találat első cégnek. 86.000ft-ért csinálják meg.
Kicsit sokallom, vagy ez a reális?Köszi.
-
Krisz79
őstag
Kislányomnak vettem 1 lepukkant Peg Prego kisautót. Sajnos a nap nagyon leszivta a fényét. Elkezdtem felújitani,de még mindig nem az igazi. Kezdtem ,alapozó spray,Saratoga flakonos spray. Sajna nem lett az igazi az apró rücskök miatt, ezután legitteltem,majd csiszolás. Simára csiszoltam vizpapirral. Majd jött ismét a fújás. (Saratoga Happy Color. acril .azzuro.) Egyenlőre nagyon elégedetlen vagyok az eredménnyel. Ki mit tanácsol ezek után a sima felületért?
(IMG:/dl/upc/2014-05/29/235732_xtosfmwvoqvdk611_cam00326.thumb.jpg)(/IMG) -
"rossz úti kivitel nélküli járművekhez"
Annyit tesz, hogy normál futóműhöz való. Sok típushoz (pl. Opelekhez, VW-khez, Skodákhoz, Fordokhoz) lehet rendelni gyárilag sportfutóművet is (ez jellemzően 15 mm-rel alacsonyabb) és un. "bad road" (= rossz út) futóművet is ami gyakorlatilag emelt futóművet jelent.
A fenti kitétel azt jelenti, hogy az adott lengéscsillapító a normál futóművel szerelt autókhoz jó.Még sosem kellett lengéscsillapítót cserélnem, de a linkelt Monroe és Kayaba cuccok tudtommal jó minőséget képviselnek. A többit passzolom.
-
fixi
csendes tag
-
neduddki
nagyúr
válasz
Motion_Blur #12649 üzenetére
HI!
aldiban nagyon jo mikro
udv
neduddki
p.s. aszem aldi es nem lidl:- )))
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest