Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
válasz
_ocsisajt
üzenetére
hüm pedig azt hittem Te vagy az.
jaja mindkettő 1-es golf a V(r)6 turbinyek ment egy cabrio bodéba, a kompreszoros 16 szelepes meg egy keménytetősbe (ez összel 4X4 lesz).
FWD-nél sincs, a megoldás Toyo R888, csak legyen aki győzi váltóval
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hüm az a GT25 nem egy orbitális turbinyek, bár nem is nagy motoron van

gondolom nem cserélhető a BOV-od "tányérja", amúgy meg szerkessz rá egy kacsa szípót és azzal hápogni fog

-
VR6-Fan
veterán
válasz
_ocsisajt
üzenetére
elöszőr kasztnistasd ki hogy minden a helyére kerüljön, aztán szépen elkezdheted legyártani magad (illetve egy olyan ember aki tud vasat hegeszteni)
sima vízcsövet szoktak használni meg vas lemezt (ha meg über profi a cég akkor dur aluminiumot vagy magnézium ötvözetet..).
azt amit linkeltem meg a fent említett módszerrel elég egyszerű megcsinálni, a pontos méretekre kell ügyelni...
véletlenül nem egy kiwi zöld gépezet oudi turbinyekkel?
mi most épp egy ~800kg 250paci gépet építgetünk igaz FWD, előtte meg 1100kg V6 turbinyek 300le (még csak a gyári szívó ECU kicsit megbuherálva)
-
VR6-Fan
veterán
válasz
_ocsisajt
üzenetére
[link] ilyen kéne neked is? (ez a 86-osé)
amúgy keres egy lakatos, vagy ha esetleg van olyan ismerősöd aki jól tud vasat hegeszteni/vágni akkor megtudjátok oldani Ti magatok is.
amúgy hány le/nm a gépezet hogy össze felé akarja forgatni a tornyokat?
gondolom ki vna kasztnizva rendesen és nem a rozsda miatt akarja összedönteni a bodét!?
-
VR6-Fan
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
a nagy nyomaték össze ránthatja a tornyokat (bár ez inkább évek kérdése mint percek)
amúgy a kanyar stabilitást hivatott javítani.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
fekeandras
üzenetére
köv 7vége szeged-kübekháza (cool túra?)
-
VR6-Fan
veterán
válasz
fekeandras
üzenetére
megint okosabb lettem valamivel

szombaton sopronba jöttök?
-
VR6-Fan
veterán
az nem u.a. motor anyagában mint amiből az építetteket csinálják.
am meg nem kajálják a főtengelyt, a gyári (ASD váltókat, eszik, azt már drága lenne hozzá igazítani a nyomatékhoz és itthon persze az emberek pénzt nem adnak ki semmire, tisztelet a kivétel dizel tuningosnak!)
SDi vez. tengelyt szokás bele rakni, azt is szeretik elkoptatni.
kuplung meg:7e Ft ért felkevlározzák, vagy ha nem akarod egyáltalán csusztatni, és nem vagy sutyó mint az itthoni dizel "tuningosok" java része veszel bele szintert.
Kiss Zolihoz és Krézy-hez meg hidd el aki benne van a témában elfog menni akár 500km árán is.

-
VR6-Fan
veterán
válasz
fekeandras
üzenetére
úgy tünik

-
VR6-Fan
veterán
válasz
fekeandras
üzenetére
amikor még a bizalom gerjesztő környéken (putri közepe) volt azt hisszem egy igen csak sorból kilogó két állásos műhelye?
divatba hozom DFX aláírásokat?

-
VR6-Fan
veterán
válasz
fekeandras
üzenetére
miért kéne 4000 fölé pörgetni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kell egy 2,8-as motor egy GT35/30-as turbo vagy egy G-tőltő aztán szívhat a 200lovas tdi.
szar A/R ide vagy oda tapasztalat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amúgy meg Kiss zoli tényleg egy segítőkész nem lehúzós ember(nem = azzal hogy olcsó, de csak minőségi munkáért kér pénzt), és nagyon érti a dolgát.
-
VR6-Fan
veterán
1,6 SR (8V változó szívó cső hossz)?
édes apámnak ez a motor van (seat toledo) kapot egy chipset (befecskendezéssel meg a gyujtással játszottak picit).
lóerőben nem lett szerintem számít tevőbb, de a teljesítmény görbe kb 500rpm-el ellett tolva lefele (alacsonyabbról húz).
4000 fölé nem kell pörgetni, ha nyugis a forgalom bőven elég 2500-nál váltogatni, és úgy is "dinamikus" a kocsi.
fogyasztásba azzal hogy nem kell forgatni annyit kb 1l-t hozott.
motor élettartalma nem csökken.
direkt szűrő meg felejsd el, miért is? mert baromi sűrűn kell mosogatni hogy maximum 1% érjen, több koszt szívbe a motor mint a gyárival, jah és az a motor tér melegét szívja csak be ami feleslegesen terheli a motor és rontja az oxigén szegény levegő az égés hatásfokát (gondolom nem akarod a motor téren kivűlre elhelyezni?).
motor bontás nélkül még a kipuf rendszer komplett cseréjével tudsz javítani valamit a teljesítményen. (ez persze viszi fel a fogyasztást is..)
50k felső plafon, és csak akkor ha nem tetszik a chips akkor vissza kapod a pénzt meg az eredeti progit.
-
VR6-Fan
veterán
válasz
fekeandras
üzenetére
hát akkor jó magyaros elektronika van rajta

mert akkor se szoktak 10le körüli + fogyasztást el érni ha GT28RS-t vagy GT30 raknak rá.
ez a fránya VR6 turbo is csak 20-22le fog enni igaz (ez több mint 2x erősebb lesz mint a széria) a széria meg ha folyamatosan 200km/h fölött autózól vele akkor 15, egyes golf tégla kasztniba meg 16l kajol.
azt meg senki ne akarja velem megetetni még mindig hogy ha folyamatosan 3000 felett tartom egy rommá húzott TDI-nek a fordulatát akkor 7l eszik, mert oké amég nincs turbo nyomás a, de ha treplizem akkor az simán bekajálja a 10-12litert.

-
VR6-Fan
veterán
válasz
fekeandras
üzenetére
a dizelnek emlékeim szerint majdnem 3x jobb a hatás foka innentől kezdve szerintem nincs miről beszélnünk, mert ha a körülmények jók akkor dizel én is azt mondom de aki nem autózik annyit annak teljesen felesleges, az csak azért vesz dizelt mert azt pártolja..
de mint ahogy nekem se fogod meg magyarázni hogy miért jó az ha max egy 3000rpm tartományban a csomiba érzem a vesém és én se neked milyen amikor mindenki málna keverőzik én meg vígán elvagyok 2 váltással és már meg is előztem az autósok jelentős részét...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Jövedelem
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kutya topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
- IKEA GRUPPSPEL gamer forgószék, Gunnared fekete/szürke színben újszerű, garancia 2027 őszig
- Kona Mahuna 2020 29" L-es vázméret MTB
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Reolink TrackFlex Floodlight WiFi biztonsági kamera
- Mazzer Mestre/Super Jolly K30 késekkel!
- Update 11.27. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)