Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laca 012

őstag

válasz nemdan #7159 üzenetére

Igen, van 2 "paci" (is).. :K Meg egy kutyus akit most műtöttek és akkor hirtelen én is a Tp-Link WR1043ND-re tettem egy Logitech webkamerát (Sima passzív 5m-es toldóval). OpenWRT alatt a motion nevű csomaggal oldottam meg és a cégtől néztem, hogy nem szedi-e le magáról a pólót amit a vakaródzás miatt volt kénytelen elviselni.. Ugyan csak 640x480-at tud, de elég elfogadható képe volt! :K

Szóval skacok én meg elvittem a konzulensemnek a szakdogát, úgyhogy ha nem talál benne semmi módosítani valót akkor holnap talán meg tudom nézni a N2800-as lapot 64 bites ubuntuval, grafikus felülettel.. Bár őszintén szólva nem sok reményt látok arra sem, hogy egyáltalán linuxon tudjon normális felbontást, nem hogy 64 biten.. :( Pedig igazán jó lenne!!
    Mindenesetre a PowerVR SGX 545 ami itt ott néha Intel GMA 3650-nek van átnevezve talán mehetne ezzel a driverrel.. :F
    A "2nd Generation Intel® Core™ Processors with Intel® HD Graphics 3000/2000" az talán még belefér, mert ez is a 3000-es széria... próba-szerencse.. :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés