Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jesu
csendes tag
Holnap csinálok képeket, most bent van az irodában. 3,5-es bordázott winyóval, táppal együtt be tudtam részben pakolni a saját dobozába. Akár jó is lenne "háznak" is, de sajnos 1 irányba rövidebb, így csak a picit nagyobb doboz fedélben fér el jól (meg el is csesztem a kivágást sajnos, nem figyeltem). Kiindulási méretnek jó. Külső táppal röhögve efér benne, és még jól is nézne ki.
800-as ramot vettem, árban már nemigen van különbség. Azt mondták nem lehet gond. Átvertek? Nem értek ezekhez az új gépekhez. Eddig Dual Slot1 Celeronnal nyomtam.

17E Br., ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Eladó egy AMD Ryzen 5 7600 processzor
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest