Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Egy dolog még eszembe jutott: ahogyan írtad, anime -t néztél rajta. Japán területen is NTSC a honos, ebből IVTC után 23.976 fps készül (film). Továbbá mivel anime -ben nincs többnyire ténylegesen ennyi képkocka 1s alatt, ezért gyakran alkalmaznak VFR -t (Variable Frame Rate).. elképzelhető hogy akár 2-3s -ig ugyanaz a képkocka van kint, ilyenkor fölösleges 48-62 képkockát szentelni ugyanannak a tartalomnak (itt már jelentős lehet az overhead), a VFR miatt ilyenkor a videódekóder tétlen, csak a hang dekódolása fut, mivel csak egy fizikai kockaként van kódolva a 2s -es jelenet, és kintartjuk annyi ideig lejátszáskor. (remélem érthetően fogalmazok
) Ebből viszont következik hogy anime -t könnyebb lejátszani. Az általad linkelt videó egy trailer ha jól veszem ki, és azok közül is a mozgalmasabb fajta. Valószínűleg ez 1080i60 tartalomból lett előállítva, vagy lehet annyira szerencsések a japók hogy 720p60 -as csatornáik is vannak... de úgy figyeltem nem ez jellemzi az anime -k túlnyomó többségét. Egyébként ha lesz egy kis időm áttömörítem 720p60 -as H.264 -be, azt már az enyém sem fogja bírni folyamatosan lejátszani. 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Intel I7-8700 / BESZÁMÍTÁS OK!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Ebből viszont következik hogy anime -t könnyebb lejátszani. Az általad linkelt videó egy trailer ha jól veszem ki, és azok közül is a mozgalmasabb fajta. Valószínűleg ez 1080i60 tartalomból lett előállítva, vagy lehet annyira szerencsések a japók hogy 720p60 -as csatornáik is vannak... de úgy figyeltem nem ez jellemzi az anime -k túlnyomó többségét. Egyébként ha lesz egy kis időm áttömörítem 720p60 -as H.264 -be, azt már az enyém sem fogja bírni folyamatosan lejátszani.