- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jesu
csendes tag
Sziasztok!
Én vettem egy Gigabyte lapot. Sajnos még nem nagyon volt időm tesztelni, de dolgozom már a beépítésen.
Az orrom elől vittek el szó szerint egy megfelelő 100W-os tápot egy bontóban, így más megoldás után kellett nézzek. Így lett a tápkérdés 2.5E helyett 8E
mivel végül vettem egy Siemens PIII minigépet és annak a tápját fogom felhasználni, ami 90W-os, venti néküli, vagyis csak majdnem, mert a kis gép egyetlen nagy ventivel zavarta át a levegőt a házon és a tápon is. Ezt a megoldást megtartom, mert jónak tűnik és 1db nagy ventivel, alacsony fordulaton járatva megoldható a hűtés. A chipsetről is lekapom a kis ventit, inkább csinálok egy terelőt, hogy kapjon elég hűtést. Másik hozadéka a kis gépnek egy PCI riser (remélem működik ezzel a lappal is) +slim CD-ROM, maradék PIII alaplap. Egész pici házban volt összepakolva, akár használhatnám azt is, csak szét kell vágni a hátulját, mert nem fér be a lap kimenete sehogy. De valószínüleg inkább fából építek egy még kisebb házat neki, mivel a táp pont olyan hosszú mint az alaplap, ugyanakkor nagyon keskeny. Egy CF-IDE adapterre akarom tenni a rendszert neki. Tárolásra pedig egy 80GB-os 2,5"-os vinyó szolgálna. 2G RAM már benne van.Amire használni szeretném: Házvezérlés-riasztó/NET/VOIP/Torrent/Zene/Film(HD?)/MAME Emulátorok/Sat-TV / TV/ Képek megjelenítése. Legnagyobb gondom most, hogy a bazinagy SAT kártyát (SkyStar1) hogy csomizzam be majd a házba.
Ennek hardveres mpeg2 saját TV kimenete van.8 éve monitoron TV-zünk, igaz sima CRT. Talán a télen lehetőségem adódik már és veszek egy jobb LCD TV-t. (Full HD alatt nem akartam lépni).
Arra akarom ráakasztani. Igaz a full HD-t nem viszi, de próbálkozásnak jó lesz. Utána is ki tudom használni bőven, ha közben jön esetleg egy jobb és váltok a HD miatt. (Dual Atom).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Horgász topik
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5 9600K
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, Gari 2028.08.06. - ig - Eladó!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mivel végül vettem egy Siemens PIII minigépet és annak a tápját fogom felhasználni, ami 90W-os, venti néküli, vagyis csak majdnem, mert a kis gép egyetlen nagy ventivel zavarta át a levegőt a házon és a tápon is. Ezt a megoldást megtartom, mert jónak tűnik és 1db nagy ventivel, alacsony fordulaton járatva megoldható a hűtés. A chipsetről is lekapom a kis ventit, inkább csinálok egy terelőt, hogy kapjon elég hűtést. Másik hozadéka a kis gépnek egy PCI riser (remélem működik ezzel a lappal is) +slim CD-ROM, maradék PIII alaplap. Egész pici házban volt összepakolva, akár használhatnám azt is, csak szét kell vágni a hátulját, mert nem fér be a lap kimenete sehogy. De valószínüleg inkább fából építek egy még kisebb házat neki, mivel a táp pont olyan hosszú mint az alaplap, ugyanakkor nagyon keskeny. Egy CF-IDE adapterre akarom tenni a rendszert neki. Tárolásra pedig egy 80GB-os 2,5"-os vinyó szolgálna. 2G RAM már benne van.
Ennek hardveres mpeg2 saját TV kimenete van.