- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Egyszerű boot
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
No-kia
addikt
nah én már töltöm, anyum 4:40 kor hívott hogy kelljek mert lekéste a buszt, vigyem már fel a 22km-re levő buszmeghez, hogy utolérjük, kivánszorogtam felöltöztem, 10 percen belül már a buszon volt
asebesség határt picikét léptem át, a csel az volt hogy a legnagyobb kanyarokban is tartottam a sebességet
padkától-padkáig, teljesen kihazsnáltam az utat
de anyum azt mondta hogy nem baj , látja hogy tudom, hogy mit csinálok ő nem fél
a vicc az hogy ez még mindig a 37 literes budapesi tankolásból ment, már 520km-t mentem
igen, tessék csak kiszámolni, ez 7,1 literes fogyi, bár mostmár mintha picit a piros alatt lenne a mutató, tehát szippantott már a tank aljáról is, de tuti nem többet, mint 3 liter
-
No-kia
addikt
válasz
westcoastog #4796 üzenetére
szerintem én is takarítok a laposon, majd csípek le neki egy partíciót
-
westcoastog
veterán
irány feküdni, alig várom a holnapot hogy nyüstöljem a wint.
-
westcoastog
veterán
Kész is, szupcsi. Már csak települni kell.
-
No-kia
addikt
parancsoljatok, itt az első videóm tökölről,
hamarosan készül a pörgős, meg a külön ZK edition
-
westcoastog
veterán
Remélem 1 óra alatt végez az új partícióval, bár most az e-n mókol valamit, remélem nem törli le 40 giga zenémet.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #4786 üzenetére
há' telefossa a partíciót a saját mappáival, fájljaival.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #4786 üzenetére
necces, de a D:-be eléggé belerondítana, ha megoldható, akkor csapj le neki egy partíciót.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #4783 üzenetére
igaz, én Win7-es idők elején is betakat, RC-t használtam Vista helyett.
-
válasz
westcoastog #4783 üzenetére
Nehogy...
-
törölt tag
válasz
westcoastog #4777 üzenetére
ezt nekem is le kell töltenem. virtualboxba rakd fel elsőként, egyszerűbb így. azt sem tartom kizártnak, hogy first public beta még Win7 drivereket eszik, akár mostani Win7 helyére is mehetne.
-
válasz
Bár lenne üres meghajtóm... Kéne venni egy kis 160/250-es HDD-t az ilyen alkalmakra
Pl HackOSX-el is szívesen kísérletezgetnék
Majd rakj fel sok képet
Bár gondolom az egész net tele lesz a "gameplay" videókkal...
-
pckownz
őstag
válasz
Sztem elsőkörben csak egy virtualbox gépre rakd föl, és ha ott stabilnak tűnik, akkor csinálj belőle dualboot-ot...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
tapasztalatokat kérnék megosztásra.
persze, ha ez nem sérti a topikot, csak akkor -
westcoastog
veterán
hajnaltól tölthető a mostani windows build konferencián mutogatott win8, kíváncsi vagyok már nagyon. Asszem megy föl másodlagos rendszernek d-re.
(#4778) - = Zk = -
Bárki számára letölthető.
Holnap első dolgom lesz telepíteni, aztán majd valami beszámoló csak lesz. Hm hajnalban fel kéne kelni hogy elkezdhessem tölteni XD Remélem a d-re fel tudom úgy rakni hogy megmarad a steam mappa..
Így fog kinézni. -
No-kia
addikt
á-á. haver azt mondta mindig kel hozzá progi, memkarihoz, bár nekem i súg yrémlett hogy nem kell
de a laptop leírásában ott van hogy olvassa ezt a karit, belenéztem alyukba, a végén van es ezzel megegyező olvasó rész, de fullra eltünik benne a mmemkari, nem merem bentebb tolni
-
F34R
nagyúr
(#4766) pckownz
nekem is mondhatod bár annyira nem vagyok kocka csak szeretnék,
egyébként az a gáz aki még netezni se bír normálisan az kibukik úgyis hamarosan.példa rá rokonom most elsőéves és kérdezem tőle milyen nyelven fognak majd programozni ? hát azt se tudta merről induljon utánna , jó utánna való kérdésem akkor mit tanúltál szakközépben : hát végül megfejtettem hogy pascal-t tolták de inkább fifa ment a háttérbe lol
.
#4767) No-kia
a sima mass storage nem elég mert azt felismeri , csaj a telefon mem-jét nem mert ahhoz kell a vacak szoftver
-
No-kia
addikt
érdekes, jópár helyen azt írják a laptopom olvassa az MS pro memkártyát, de hát beesik a kártyaolvasóba, akkor alyuk.... htc hez kapott mini USB kábel nem jó a kölcsön sony kamerához, emrt az egyik sarka a kábelnek derékszögű.. a memkarit beleraktam egy K750i-be, de azt meg lehetetlen működésre bírni win7 alatt
eszem megáll
-
pckownz
őstag
válasz
#19617792 #4765 üzenetére
Igen. A vicces, hogy 4srác folyamat WoW-ról, vagy Leauge of Legendsről beszél, hogy ki hogyan játszik meg mittudomén.
Engem megkérdeznek, hogy van egy ilyen álló gépem akkor abba mi kell hogy gyorsabb legyen, meg azért hádé monitor és egy kis játék is, de 6éve vettük és nem akarok sokat költeni. DE ha órán fölhozok valamit, ott borul a bili...
Komolyan, lassan már úgy vagyok vele, hogy EarL-ön kívül senkinek nem beszélek ilyen dolgokról, és akkor békében maradok -
törölt tag
válasz
pckownz #4762 üzenetére
"Bezzeg ha pl töriórán mondok be valami okosságot, senki se stréberez le..."
már ilyen is van? nálunk simán még az volt a hülye, aki okos, bármely óráról is legyen szó.
egyébként jellemző sajnos, hogy sokaknak műszaki infó = kockulunk a suliban WOW-tal... és nulla háttértudás. nálunk ÓE-n is pont ilyesmi miatt is van Infó elméleti alapok (de ami tudás kellene a biztos alapokhoz, elinduláshoz, ahhoz messze nem elég a heti 1x előadás), meg Bevezetés az infóba, gyakorlati óra, mert gyakran fordult elő, hogy ebben-abban úgy ahogy kikupálódtak a diákok, de az alapokhoz voltak bénácskák. mesélték a tanárok, hogy srác már bőven szakdolgozatát csinálta, beadta, aztán formai oldalról erősen bugzott. szövegszerkesztő nem igazán lett elsajátítva.
pl. egyszer hallottam, hogy két srác beszélgetett router konfigolásról én meg röhögtem...
mi lesz velük számháló 1-2-n? ahol akár komoly NAT-olás, meg sokgépes hálózat szimulálás van, IP kézi kiosztással, stb... ez az óra ilyen vicc-kategória. Windows fájl / hálózatkezelés, office, minimális prog, azt csók. de azért messze nem vészes a helyzet, kb. mindenki tisztában elég sok alap dologgal, max itt-ott vannak homályos foltok.
azért vannak nálunk hardcore emberek, pl. egy-két haverommal dumálgatok, nézegetünk prog videókat, effekt videókat, akkor éppen a Parallax mipmappingot fejtegettük, erre odajön egy srác, azonnali spanolás és lelkesen, sok infóval mesélt a megvalósításról. na mondom, ezt már szertem. i love OE.
vagy jóöreg Gyula komám, Cryteknél dolgozik, de nálunk tanul estin.
-
pckownz
őstag
válasz
#19617792 #4760 üzenetére
Szakmai témáról jut eszembe.
Prog gyak. helyett ma hardware elmélet volt, mert át kellett adnunk a géptermet, és tanár a tabletekről beszélt. Majd felhoztam neki, hogy beszéljünk a Fusion-era -ról, ha már éppen generáció váltás közepén vagyunk. Persze egyből mindenki, hogy fujj kocka. Örülök, hogy még azt se tudják, hogy mi az a SB/NB vagy IGP, de műszaki infót tanulunk...
Bezzeg ha pl töriórán mondok be valami okosságot, senki se stréberez le... -
pckownz
őstag
-
pckownz
őstag
válasz
- = Zk = - #4746 üzenetére
Fűteni mindenképp fűt. Adott fesz/munka/felület mellett állandó hőmennyiséget produkál. Max azért "hidegebb" mert a jó hűtés azt elvezeti onnan, de attól függetlenül fűt.
-
törölt tag
lehűti az, ha ritkás a borda, akkor nem kell neki nagy huzat, hogy szellőzzön. ellenben gyengébb, mintha sűrű borda + kicsit erősebb venti, de hát ez evidens. ezért is van, hogy a passzívra tervezett CPU hűtők lamellái között kb. feküdni lehetne.
ha jobban akarom hűteni hasonló hanggal, akkor egy 2 ventis, push-pull konfig jó megoldás, pár fokot hoz, esetleg hűtő alját polírozom (ezzel az a baj, hogy a proci kupakot is hozzá kell igazítani, viszont akkor rendkívül kényes lesz a proci, mert a csupasz réz kilátszik ha nem fedi a hűtő teljes egészében, emiatt oxidálódik, illetve ha van is gari az visszafordíthatatlanul bukta)... pláne, hogy i3/i5 lesz (mert lesz
egy dolgot nem tudok: mikor
), azokra úgyse kell izom hűtő... 50 fok helyett 55 fok? hótmindegy... de azért 80 ne legyen, az nem fincsi.
-
-
törölt tag
válasz
westcoastog #4751 üzenetére
nekem jóminőségű 12 cm fan / <800 rpm a halk.
de pl. Xigmatek Gaia + Scythe venti megáll 7-8k-ból szóval a halkat meg tudom oldani relatíve olcsón is, de a HDT-s hűtők aljával nem igazán tudok megbarátkozni. egy jó, hagyományos talpú hűtő 10k+.
(#4753) F34R: hát, a PH!-n sokan alaposan odafigyelve vigyázva használják az SSD-ket, de nem hiszem, az új SSD-vel szerelt gépek felhasználói különösen ügyelnének rá, de így is több (esetleg sok) éves időtartamra tervezik őket, wear leveling alap, szóval azért bírják. én meg használnám, ahogy a vinyómat tenném. mondjuk az index az pl. kikapcsolható mert SSD-nél olyan nagy haszna nincs, latency ~0, olvasási tempó nagy, szóval hamar megtalálja amit keresek.
-
törölt tag
köpök rá, jó lap már 17k-ért is van LGA1155-re, 8GB DDR3 11k? fuckyeah, ha nem 8GB, akkor 4GB, az meg kb. fele. a proci a húzós csak.
64GB SSD neked lehet elég, én viszont játékokon kívül minden szoftvert SSD-n akarok tárolni, és azért a VS2010U SP1 + XNA + további updatek egyből benyakalnak akár 8-10 GB-t (vagy ha Java-t is akarok tanulni, akkor pl. Eclipse, egy fullos Eclipse is 2+GB...), Office 2010 Pro Plusról nem is beszélve. aztán a Chrome is szereti a cachet telehányni, töröltem már 5GB-s Chrome cachet, meg is lepett, hogy hova a retekbe tűnt el 5GB... szóval nálam a 64 GB-s SSD határeset. plusz ugye hiberfile, pagefile, index fájlok...
i5-2500k nem kell, mert nem tuningolok, akkor meg minek.
(#4746) - = Zk = -: 55 fok még semmi, de nem sugárhajtómű hang mellett.
ha lenne fogyimérőm tuti az állam leesne mennyit zabál ez a konfig...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog #4748 üzenetére
én sem
...
-
westcoastog
veterán
válasz
- = Zk = - #4746 üzenetére
Nem tudok róla.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #4743 üzenetére
okádja a meleget a gép hátulja, plusz alapon/alulfeszelve is karcolja az 50 fokot. terhelve marad 55 fok körül, de akkor 4000+ rpm.
az oké, hogy ne gyárival, de a nem gyári hűtő is ugyanazt az disszipált hőteljesítményt viszi le a prociról, csak pl. közvetlen hátra tolja.
ami gyárival fűt, az fűt a jó hűtővel is, csak másképp.
-
pckownz
őstag
válasz
- = Zk = - #4740 üzenetére
Én se értem, mert télen még mindig esett hó, amikor asztalimban athlon II x4 volt...
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #4740 üzenetére
talán az az Athlon 64 X2 kb. fele/harmad annyi tranyóval hasonló fesszel jóhogy nem... X4 az bizony fűt, ha hiszed ha nem, mindentől függetlenül...
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #4737 üzenetére
nem, megvárom az ehavi fizut is (esetleg még dolgozok rá egy-két hónapot), aztán legózok egyet.
bár jó lenne egy PSP is, vagy új teló (HD2 pl.).
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #4735 üzenetére
kupak/borda hője != CPU maghő.
nem kételkedek, csak várok még jobb ajánlatra, pl. hogy ugyanennyiért legyen i5-2500.
ami késik, nem múlik.
de ez már ennyiért is kiváló ajánlat. alá tolni 11k-ért 8 GB RAM-ot, esetleg egy jó 64 SSD-t (ebben nem vagyok biztos, bár most 45GiB rendszer part-on elvagyok, egy fullos VS2010U + XNA, meg Office2010ProPlus eszi ám a helyet, ezért lenne jobb egy 80/96GB-s SSD, de az már aranyár...), fuckthehellyeah, az lenne ám a fincsi.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
#19617792 #4733 üzenetére
baszod, hőmérő diódával kupak alá tolva...
majd hozok melóhelyről ilyen "lézeres infrah őmérő" műszert. 7végre csak odaadjákés szerinted komoly, vállalati környezetben mit használnak? AMD-t? kapásból kiröhögnek vele.
ehh. én nem vállalati környezetben élek, és használom a gépemetigazi gamer-PC-be mit ajánlanak legtöbbször? Intelt, miért? mert jobb
ezt is alírom. 100%...de nekem elég az X6. fullhd játékra és egyébrelegszívesebben kihajítanám ezt a büdös kazán X4-et a francba... 1 hó gari oem i5-2400 32k, jónak tűnik.
akkor miért nem hajítod?höh? JÓNAK TŰNIK, vagy jó is. csak tán nem kételkedsz? nem rád jellemző
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #4732 üzenetére
baszod, hőmérő diódával kupak alá tolva... ha már basztak rendesen tervezni egy hőmérőt diódát...
és szerinted komoly, vállalati környezetben mit használnak? AMD-t? kapásból kiröhögnek vele.
igazi gamer-PC-be mit ajánlanak legtöbbször? Intelt, miért? mert jobb.
legszívesebben kihajítanám ezt a büdös kazán X4-et a francba az ATI VGA-val együtt... 1 hó garis oem i5-2400 32k, fincsinek tűnik.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #4719 üzenetére
az akkor 18-20 fokos, mikor én agysebész, olyan pontatlan a hőmérő, hogy ihaj.
40 fok? lehetetlen.
mobil rezsót üzemeltetsz.
ha egy i5 nem megy fel 40 fokra, az oké, mert az nem eszik.
-
No-kia
addikt
Odamegy a róka a nyuszikához:
-Te, nyuszika tudod mi a különbség egy kalap szar és közötted?
-?
-Hát a kalap.
Másnap odamegy a nyuszika a rókához és megkérdi:
...-Te, róka tudod mi a különbség Te és a nádszál között?
-Nem tudom nyuszika.
-Hát a nádszál jobbra hajlik, neked meg a kurva anyád! -
válasz
westcoastog #4728 üzenetére
Jó az elméletileg értenem kéne Inventorhoz is, mert tanultam fél évig (csak megbaxtak belőle). Ezután váltottam SolidWorks-re.
De tök jó hogy ekkora a buzgalom benned
-
westcoastog
veterán
válasz
ittakary #4727 üzenetére
Nem tantárgy, csak a tanárunk aki a számjegyvezérlésű gépeket tanítja, az mondta hogy majd egyszer fogjuk használni az inventort, hát akkor mondom letöltöm, mert diákként regelve 3 éves licencet kap az ember az autodesktől, aztán használom, tehát na, mondhatjuk hogy szabadon választottam. Bár lehet ezzel csak a második évben fogunk foglalkozni, de én szeretnék már előbb, csak úgy otthon is bohóckodni benne.
(#4729) ittakary
hogyhogy váltottál solidworksre? nem hiszem hogy egyszerűbb, bár az invetorban az a jó hogy ha valami mozgatható szerkezetet tervez az ember, abban lehet mozgatni. -
válasz
westcoastog #4726 üzenetére
Ez ami látsz egy bohóckodás volt
esküszöm... Ilyeneket még én is el tudok magyarázni. Dee egy dolog: Inventor-t szabadon választottad, vagy ez az egyik tantárgyatok?
-
westcoastog
veterán
Semennyi, mert az első okj ingyenes.
Ittakary:
De jó lenne ha már tudnék ilyeneket csinálni, az invetor már fentvan a gépen, de kábé egy vonalat tudok húzni és megáll a tudomány, jó lenne tudni modellezni benne, csinálgatnám hobbiból is. Csak nem találok hozzá megfelelő tananyagot. -
válasz
westcoastog #4723 üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz
westcoastog #4723 üzenetére
annak akkor nem sok értelme , majd belendül amúgy mennyi ez az okj pénzbe ?
-
westcoastog
veterán
Milyen jó dolgunk van év elején, bejárok netezgetni.
Majd beindul ez a suli, de mikor.. -
pckownz
őstag
Jajj. El is felejtettem, hogy szombaton előrendeltem a Diablo 3 CE -t 576-ból
-
Jóccakát emberek
(Family Guy)
-
válasz
- = Zk = - #4719 üzenetére
Ne is
Jól hangzik, tényleg jó mókának tűnik
Már én is kezdem unni, hogy Win feladatkezelőben csak 4 oszlop van, kéne a 8
A következő fél évre tervbe van véve egy i7 860/870/880.
-
- = Zk = -
félisten
nyah...
kicsi piszkálgatásra, de elfogadta DC-be a 800as gél ramokat
...
TC-t kilőttem, és felrántottam a szokásos 3,5GHz-re. van CnQ is, szó nélkül. és a 3,5G-hez 1,3V köll neki. fainholnap majd kiszöszölöm pontosabban a dolgokat. de imádom ezt a procit
...
jah, hőfok. nincs rajta a ventis oldallap, és így 18-20 fokos. kérdeztem topikban, normális.
játék közben nem megy fel 40 fokra. persze lehet, hogy számít a venti kipucolás ispozitív eredménnyel zárom ezt a kis X6 kalandtúrát
......
ha nem felejtem, nézek cinebench(?) tesztet kérésre
nah.. joccakát.
-
törölt tag
válasz
westcoastog #4717 üzenetére
két dolog bassza a csőrömet vele: nem DDR3 (most láttam 2x4 GB DDR3-1333MHz/CL9 12k
) és hogy elég kevés a slot rajta, alul van a VGA.
amúgy mini-ITX vagy micro-ATX eléggé mozgatja a fantáziámat. ja és szigorúan Intel.
Foxconn H67S (~17k, ennyiért? best-buy), Intel i3-2100 / i5-2400 (PH-ról már egész jó árakon vannak), 2x4GB DDR3 (12k? vicc), valami 5770+ VGA (bár az is jó), aztakurrrrva... SS SG05 a vége. de kéne egy SSD + >1TB HDD is...
-
válasz
- = Zk = - #4706 üzenetére
Gratula
Én egy Cinebench 11.5 mérést szeretnék kérni tőled, ha már bejárattad a cumót
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #4713 üzenetére
az én MSI-m is vicces jószág feszkezelésben, amit beállítok, azt szerencsére elég pontosan tartja, de amilyen feszlépcsők vannak.
van 0.05V-ként is (már amikor), de nem ám úgy, hogy x.xx0 meg x.xx5, hanem x.xx2, x.xx7, még ilyen faszságot.
illetve az is külön öröm, hogy akármit állítok be, a C'n'Q meseszépen megy még OC mellett is... igaz, a fesz lépcsők eltolódnak annyival, amennyivel növelem, de szépen teszi a dolgát.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #4711 üzenetére
egyes lapok szeretnek auto beállításokon szétfeszelni mindent...
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #4709 üzenetére
a TC-nek nem kéne befolyásolnia, hisz az csak akkor lép életbe, amikor <6 mag használva intenzíven. auto fesz beállítások?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog #4708 üzenetére
egyelőre nem idagasítem magam, mert még megvan az X4
lehet ha kikapcsolom a TC-t, akkor leveszi. passz!....Earl:
tél közeleg, a gáz drága -
westcoastog
veterán
válasz
Nebassz.
1 voltra kéne pedig lemennie, bár ha tuningolod és feszt emelsz, akkor az idle fesz is nő ha jól tudom. -
törölt tag
válasz
kazánt tetszik üzemeltetni?
- érdekes C'n'Q, Gigabyte, nem csodálkozok.
- AMD... -
- = Zk = -
félisten
háááálllelujaaa
1090T tulaj lettem
viszont van feketeleves.
2. egyelőre- alapból 1,225V-ot kap bekapcsolt CnQ-val
- nem mennek a ramok dualban. ennyi egyelőre.... -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Szép jó estét!
De rég jártam itt (barátnő, munka, betegség...) mellett nem jutott időm PH! ra.
Azért lassan már fog jutni. -
törölt tag
válasz
Remus389 #4669 üzenetére
jaja, a Delta belesek megbízhatóak, egy-kettő megmurdel, de hát miből nem...
a jó tápokban ált. két dolog a fogyó alkatrész, a kondik és a venti. egy öreg táp nagygenerálozás után továbbra is szépen teljesít.
ha nem muszáj, akkor nem is kell, legfeljebb akkor, ha már kevés, vagy nem felel meg az igényeknek.
3. a halkságról mások az elképzeléseink, nekem egy "öreg" táp, pláne erős ventivel nem halk (tipp: Yate Loon D12SM-12, D12SH-12 van a tápodban, méregerős venti), én számomra ami halk, az vagy egy passzív táp (nem cicergő FSP Zen 300W rev1), vagy valami brutál lassan forgó ventis Enermax, Nexus csoda. de hát megint kinek mi.
(#4697) pckownz: azt a Honeycombot nézném meg.
Blade-re is van Honeycomb, de az olyan is. kilóg a képe, meg olyan lassú, hogy ihaj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F +RTX 4060 GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- MSI X570 Gaming Pro Carbon Wifi + Ryzen 7 5800X + AIO, RAM, SSD opcionalisan
- Eladó egy IBM XT Floppy Disk Controller - Gyűjtői darab!
- Eladó egy Western Digital Wd1002s-wx2 ISA 8 Bit MFM Hard Drive Controller - Gyűjtői darab!
- Eladó egy White shark shinobi model name gk-2022 billentyűzet
- Szürke Switch Lite - Atmosphere 1.8.0 / Nintendo FW 19.0.1)+ 256Gb SD kártya + töltő + tok
- Iphone 16 128GB/független vennék
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung A56 8/256GB, Új, Bontatlan, 2 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest