- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Egyszerű boot
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
No-kia
addikt
váhhh ismerősöm most megvett volna nekem egy sierrát, pöpec kis kocsi 60 ért, erre az eladó odaadta a cigányoknak párezerftért
-
pckownz
őstag
[link]
Kérhetnék referenciának 1-2 uppot?szerk.:
Belegondolva, eladtam 1 laptopot, 1 netbookot, építettem 2 gépet, és vettem egy xboxot aprón. Meg a sok kicsi szar még. -
No-kia
addikt
huh 5 perc alatt kitaláltuk hogy az erdőn szalonnát sütünk, délután 2től ittunk, hol a kocsmatulaj fizetett hol vmi idegen csávó
jól elkocsikázgattunk, még táborozókhoz ismentünk de elküldtek minket xd
-
válasz
westcoastog #4286 üzenetére
Látom belejöttél a fék nélküli lájkolgatásba
-
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog #4286 üzenetére
megvan
jéé, fentvagy fészen?DDDD... befosok ezen a világon
Earl, Te... hinnye....
-
westcoastog
veterán
válasz
- = Zk = - #4285 üzenetére
dehogy hagytalak, jelöjjé csak vissza.
-
- = Zk = -
félisten
ki mit jelölget?
kihagytok, vaze
-
Varoz
addikt
Na jó8, én alszok!
-
válasz
westcoastog #4281 üzenetére
Annyira azért nem szörnyű
-
westcoastog
veterán
izé, hát ez az emeletes káosz, a közösségi oldalak gordiuszi csomója, egy útvesztő, nem lehet eligazodni rajta.
-
Varoz
addikt
válasz
westcoastog #4274 üzenetére
Igen. Jelölheted őket, PH-s mind.
-
Varoz
addikt
válasz
westcoastog #4268 üzenetére
Adtam pár jelölni való embert. Szépen jelölgessed mindet.
-
Varoz
addikt
válasz
Nincs az az Isten.
ittakary
Nem. Lessed a másikat. -
válasz
te vagy a piros kapucnis laza srác ?
-
koshmar
addikt
válasz
Holnap megtalállak.
Most megyek aludni. Csá. -
westcoastog
veterán
Beadtam a derekam a fészbuknak, vegyetek fel, LOL
-
-
koshmar
addikt
válasz
westcoastog #4262 üzenetére
Kb. hány fok?
-
koshmar
addikt
Milyen idő van felétek, srácok?
-
pckownz
őstag
válasz
westcoastog #4256 üzenetére
Grat, srác!
szerk.:
Másnak is külön be kell jelentkezni Gamepod-on, miután átnavigál ph-ról vagy apróról? -
westcoastog
veterán
Nah cad-cam beíratkozás megvolt, tankönyvek a kezemben, hát na fel kell kötnöm a bugyogót.
megint biciklivel, lelkemet kitekertem.
Tibi, Nokia, F34r, Kösz
Már csak a napokban fel kell mennem salgótarjánba bejelentkezni a matekra októberbe pf. -
No-kia
addikt
válasz
westcoastog #4252 üzenetére
nah így kellett volna elsőre is
-
koshmar
addikt
válasz
Gratulálok, komám!
-
F34R
nagyúr
válasz
ennyi
grat
-
westcoastog
veterán
Sikerült,3-as lettem belőle :-)
-
válasz
westcoastog #4249 üzenetére
Mi lesz holnap?
-
westcoastog
veterán
na holnapra szorítsatok, bár úgyis sikerül.
-
No-kia
addikt
-
Gyerekek ezek a BF3 trailerek elég durvák! Komolyan mondom már csak a graf miatt annyira ráizgultam, hogy az előrendelésen gondolkozok...
Gépigénye vajon mennyire lesz durva?6850 a recommended, de gondolom ez még nem a max grafikára van értve.
-
koshmar
addikt
válasz
pckownz #4239 üzenetére
Én az RTL-en láttam az összes részt.
Tényleg rossz, hogy 22.30-ig kellett várjak, hogy nézhessem.
Meg a 10 perces reklám sem tetszett.
Az utolsó évadnál pedig már két reklám volt.
Tehát fél tizenegyig vártam, hogy nézhessem. Bejön a házigazda, 4 percig beszél, bemondja az első fellépőt, majd reklám.De van olyan rész, amit már többször láttam, a Cool jóvoltából.
Mert nekik fontos minden részt 34565-szor leadni.Én a Youtube-on nem igazán szoktam nézni. Igazából még egy részt sem láttam ott végig.
Csak 5-10 perces részleteket, pl Hadházitól vagy Bödőcstől. -
pckownz
őstag
válasz
koshmar #4238 üzenetére
Huhh, nem is egyszer.
Ki nem hagytam volna részeket, kivéve az utolsó évadot. De azt is megnéztem másnap rtlmost-on, mert nekem ne szakítsák meg a 25perc reklámot showderklubbal...
Meg anno kajálás közbe mindig 1-1 részt megnéztem. Illetve tavasszal Bödőcs, KAP, Kiss, Hadházi, Aranyosi, Trabarnát végignéztem dzsatubén -
koshmar
addikt
válasz
- = Zk = - #4237 üzenetére
Mondjuk én már az összes eddig leadott részt láttam.
-
koshmar
addikt
válasz
- = Zk = - #4229 üzenetére
Ha tudjuk, hogy az adott műsorban ő lesz az egyik fellépő, az egész család leül tévézni.
-
pckownz
őstag
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = - #4221 üzenetére
egyszerűbb ha kötsz rá egy damilt meg a fogadra is lenyeled , ha hazaérsz meg lekötöd és kiöklendezed
-
válasz
- = Zk = - #4215 üzenetére
Flextronics?
-
Varoz
addikt
Ő... ez nem az "Ati VGA tulajok baráti klubja"? Vagy ez a sex topik, csak eltévedtem?
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #4223 üzenetére
Hadházi: Totya és a villanykörte esete? az is bement, de nem jött ki.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #4221 üzenetére
na igen, átjutni a fémdetektorokon, de az még könnyebbik eset, az SSD-nek ki is kell jönnie valahogy.
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = - #4218 üzenetére
ha így áll a dolog akkor megszégyenítetek jó néhány fistinges csajt
-
F34R
nagyúr
úristen de tágak itt egyesek hogy 2,5 col felmegy széltibe
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #4215 üzenetére
én kettőt is, hogy rögvest RAID 0 legyen.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #4213 üzenetére
egy monitor után az SSD dob többet, mert annak mindig (mindenhol) érezni a hatását, a Windows kb. fénysebességre kapcsolna, plusz tehermentesedik a másik vinyó, így rugalmasabb lenne a gép.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #4203 üzenetére
csak a win7-nek nem kell 6 mag, hogy gyors legyen.
egy-két játék valóban, de a gyorsulás mértéke nem nagy, inkább kicsi.
egyébként egy SSD még mindig többet érne, mint egy X6, de részletkérdés.
(#4206) Zk: "de az AMD-től elegendő."
az lehet, mert amúgy elég gyenge eresztés a konkurenciához képest.
"lehet róla 2-3 ezer teszt is, ami lehúzza, akkor sem, mivel az nem az én rendszerem."
ez határtalan hülyeség, procin kívül mi az, ami a teljesítményt befolyásolja? a VGA. van olyan, ahol 5770-nel is tesztelik? sok ezer között akadhat. akkor hol a különbség? sehol. DDR3 is beleszólhat, de marginális. chipset nem szól bele, a lap meg csak a tuning-képességeket befolyásolja. merevlemez? az inkább a betöltés sebességét, illetve a lag-helyzeteket befolyásolja. úgyhogy ez így hülyeség.
-
I'm Jocc
tag
válasz
westcoastog #4209 üzenetére
Én azon emeltem feszt, de annak még bőven jónak kellett lennie. Nem is a proci döglött meg, hanem a deszka. De nekem így sokkal nagyobb biztonság érzetet ad.
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = - #4206 üzenetére
shogun 2 vel én sosem játszom ezért nekem nem kell a Thuban. Mindenki úgy bán a pénzével ahogy akar vedd meg nyugodtan .
-
I'm Jocc
tag
Adjon Isten!
Hosszú napon vagyok túl azthiszem... Péntek hajnali 1-kor feküdtem le, 7:45-kor kelés, aztán mentünk suliba könyvekért, utána irány Balaton, Vonyarc.
Ott kitaláltuk, hogy megyünk Salomvárra falunapra.
Így másnap ~ fél 12-kor értem haza.
húzós volt, na.
Viszont kurva jó, csak 90%-ban mulatós zene volt, ami az én halálom...
Na mindegy, társaság ott volt a szeren, ez a lényeg..
Westc: Én már nem is vagyok a tuning híve, mindennapokra. Inkább adok érte többet (persze ésszerű keretek közt) és akkor egy megbízható cucc van. Előző konfigomnál befaragtam a tuninggal, ugyanis utána kezdtek rajta előjönni a problémák..
-
- = Zk = -
félisten
Amd Bulldozer B0 ES overclock to 5.2G under air
ezt láttátok? -
- = Zk = -
félisten
mindíg is szerettem volna érezni a 4 vs 6 mag különbségét. persze, jülyeség, de ha olcsón tudok váltani, akkor miért ne?... sok embert megkérdeztem X4 vs X6-ra váltás után, és pozitív véleményeket hallottam. beismerték, hogy nem egy Intel, de az AMD-től elegendő. én is ezt vallom. most, hogy AMD vonalon vagyok, nem fogok kompletten platformot cserélni. maradok AMD vonalon.
ha meg nem lesz sikeres a 4 vs 6 mag nálam, akkor eladom és veszek egy másik X4-et. 965/970BE. akkor befogom ismerni, hoyg nem érte meg a 6 mag. de amíg nem próbáltam, nem mondom, hogy szar. lehet róla 2-3 ezer teszt is, ami lehúzza, akkor sem, mivel az nem az én rendszerem.
és mint mondottam, ha pl találok egy X6-ot 23-28K-ért apróban, nehogymár ne vegyem meg.szerk:
sokan ezt mondták az X4-es vétele előtt is, hogy nem használja ki szinte semmi a 4 magot.
nah, ez a kamu.akkor az X6 ne használná ki a 6 szálat? ne mááár
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = - #4203 üzenetére
940BE miért nem elég ? veszel egy jó hűtést rá egy kis tuning, meg mellé egy fasza kártyát és nem kell szenvedned.
a 6 vagy több szálat csak pár játék használja .
-
- = Zk = -
félisten
válasz
#19617792 #4201 üzenetére
jaj, maradj már csöndbe!...
azért mert neked a tesztek, meg sokan azt mondják nem éri meg, attól még nekem megérheti, nem? jahogy ezt nem tudod biztosra. pech.
amúgy én meg ennek az ellenkezőjét hallottam.kihasználja mind a 6 magot. jah, a win7-is. meg az újabb játékok is.
valamint ha találok olcsón X6-ot, akkor minek vegyek X4-et?..
és a legvégére: dugd fel magadnak az Inteledet.anno sokan akarták, erőltették, hogy váltsak Intelre. nem tetttem, és nagyon nem bántam meg
részemrpől ennyi. ha érdemlegesen mást nem tudsz hozzászólni, akkor inkább ne tedd. köszi.
:*(#4202) F34R
óóó, dehogynem -
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = - #4200 üzenetére
6870-t már nem keresel ?
#4201) EarL 007
nah olyan goni vagy ma azure sárkány
de melegíteni jó vele télen
-
törölt tag
válasz
westcoastog #4199 üzenetére
kár, hogy amúgy a
1055Taz egész Thubanos X6 széria semmit nem ér.egy akármilyen négymagos Intel porig alázza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F +RTX 4060 GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- MSI X570 Gaming Pro Carbon Wifi + Ryzen 7 5800X + AIO, RAM, SSD opcionalisan
- Eladó egy IBM XT Floppy Disk Controller - Gyűjtői darab!
- Eladó egy Western Digital Wd1002s-wx2 ISA 8 Bit MFM Hard Drive Controller - Gyűjtői darab!
- Eladó egy White shark shinobi model name gk-2022 billentyűzet
- Szürke Switch Lite - Atmosphere 1.8.0 / Nintendo FW 19.0.1)+ 256Gb SD kártya + töltő + tok
- Iphone 16 128GB/független vennék
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest