Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
Hát ez a grid.Kicsit kezd felidegesiteni. Grafika isten.De pocsék fizika,szerintem segédletek nélkül ahogy az rfactort tolom irtózatos.Na de mindegy ez szubjektív dolog.De az hogy már annyira le kell tekerni a karit hogy ne fagyjon ki,az durva.A 810/1125 24/7 es értéket 710/1000ig kellett visszavenni,ha nem igy teszek kb. 2 perc után kifagy.
Mondjuk nem e miatt a játék miatt fogok idegeskedni,de zavaró kicsit.
MArad a 30giga rfactor.Ha valaki tud okot,az szoljon
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
Nálam a 3870-nel 860/1200-on simán ment 8.5-ös driverrel, tudtommal 8.6-tal ez is akad. Akkor persze még nem volt Chilla a BGA-mon. Én egyébként mondtam, hogy tré a Grid fizikája, de lehurrogtak, hogy milyen sokak szerint jó játék (agymosott fogyasztók... ). Hát szerintem sima arkád. Ráadásul csal, játékostól tudom, hogy ha nagy az előnyöd, a cél előtt hirtelen feltűnik mögötted hipersebességgel az egész mezőny, és simán lehagynak. Hát ez már nagyon Need for Speed-es (tisztelet az ősöknek). A kilöködések (te mást nem tudsz, de téged egy pici koccanással is kitesznek), vagy hogy látatlanban kikerülnek, ha szembe mész a forgalommal 200-zal, az nekem pár perc játék után feltűnt.
Thrawn: Az tuti! Bár ha te is felpakoltad a látványjavító csomagokat, akkor akadhat rendesen! Mindenesetre lsc-nél a Stalkert lazán vitte totálisan felcsavart grafikával. 800/1000-en stabil volt, 850-nél már lekapcsolt, RAM-ot feljebb nem néztük. De hát már alapból is tuningolva van.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
Megint egy új ATT, ezúttal 1194-es build.. Már félek feltenni.
-
DemonDani
addikt
Beszálltam a klubba egy HIS 3850 IceQ3 Turbo-Xel
Eddig tetszik!Bios tuningot tolt már valaki ilyennel?
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
zozoz1
aktív tag
válasz DemonDani #28711 üzenetére
Persze feljebb írtam, hogy bios csere kötelező. Látom kezd mindenki rájönni hogy HIS-t kell venni. A Winflash-al simán kitudod 30mp alatt cserélni. Vmi érthetetlen módon a HIS biosainál nem foglalkozik a seriasámmal. Kedvedre modolhatod, cserélheted. Más gyártónál ez nem így van...
szerk: A (MOD) gombot meg használd, ne kezdj feleslegesen új ablakot. Amúgy is perceken belül leveszik a fejed érte. (jogosan)...
[ Szerkesztve ]
A viták vitték elöbbre az emberiséget
-
zozoz1
aktív tag
válasz DemonDani #28712 üzenetére
Állítólag a névtelen kihozott már belőle 1000Mhz-et . (His 3850) Már mint a GPU-ból. Bár én nem láttam, de azt mondják. Én az enyémből (HIS 3870 iceQ3 ) már 1005Mhz-et stabilan kihoztam...
Jól tuningólhatók a HIS-ek...[ Szerkesztve ]
-
zozoz1
aktív tag
válasz Kelvin #28716 üzenetére
Hali!
Hmmm... egy hirtelen ötlet volt, majd követte egy őrület. Szóval futott stabilan a GPU 1005Mhz-en a Caps-ban és a 3Dmark-ban.....
Játékban még nem próbáltam. Most egyenlőre visszaraktam a gyári bios-t. A teszt itt látható.
3Dmark-ban ma futtattam le délután. Egyszer megakadt egy pillabatra, de tovább ment....[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
SRácok nagyon lol kérdés,még magamon is meglepődök,de honnan szeditek ti a vga biosokat????
Lehet hogy írta már valaki,de most nem vok formában.Előre is THX!
-
katt777
félisten
válasz zozoz1 #28717 üzenetére
Hát, nekem csak 877/1296 tűnik stabilnak, de ez is több száz 3D pont plusz. Most játszottam egy órát teljes GPU terheléssel, 60°C-ig melegedett csak a GPU (és hangjanix ). Kár, hogy 890-nél lehal. Na, ezzel ki kell húznom valahogy, amíg 35k lesz a HIS 4870 IceQ 3 turboX - vagy mi.
-
zozoz1
aktív tag
válasz katt777 #28719 üzenetére
A GPU feszt nem növelted? Nekem csak úgy futott 1005Mhz-en hogy felemeltem 1.4 voltra. Kicsit izzadtam,.... Nézd már meg hogy max terhelésen hogy alakul a hőmérsékleted. Most te szabályzod a ventijét? Sztem a 4870-esre még várhatsz...
oliba Ne is mond, mikor én vettem még aranyárban volt. Nem is értem hogy ment így le az ára...
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz zozoz1 #28721 üzenetére
Csak biosban tudnám emelni, akkor viszont folyton visszaugrál az órajel a 3D értékre. Mondjuk 877 és 900 között nem izgat, de lehet, hogy teszek egy próbát, bár amikor ezt az unlockos biost próbáltam egyszer, akkor elfelejette az emelt GPU órajelet.
Nem szabályozok semmit, a Chilla ventijei némán dolgoznak teljes kakaón.
Várok.Azért ment le az ára, mert senkinek nem kell hibás bios-szal. Még jó, hogy megfejtettem a titkot, azóta mindenki flashel kilóra.
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
Nah előkészitésen túlesett a VGA, 775/2000 (giga ddr3as 70 mhz-ei)
És 1,31es fesz, természetesen 2D off.
Majd holnap kezdem a tuningo valszeg. Meg van itt egy S1es aminek elég szép sztorija van h miért vettem meg XD És most nem tudom h feltegyem-e erre.
Olyan szép ez a His hűtő Főleg az UVcsövek társaságában... Nem tudom megtenni h leszedjem azért a pár fokért XD Majd talán ha melege leszNEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
serito
senior tag
Érdekes dolgok történnek a CrossFire-ben. Egyik teszprogram sem "támogatja" legalábbis nem használja a játékok viszont igen. Hatalmas FPS-eket tudok elérni játékon belül, de tesztekben gyengébb mint 1 VGA-val. Már mindent próbáltam de nem jön össze, azt hiszem megvárom az x48-as lapot talán az majd kellőképpen támogatja a CrossfireX-et.
Addíg feladom mert már tele a fa@om az egésszel. -
katt777
félisten
válasz serito #28729 üzenetére
Tudtam én... Szóltam is...
Amúgy a magas FPS sem hiszem, hogy egy 3870 teljesítményének 4x-ese lenne. Nekem is voltak magas FPS-eim CF-ben (már amikor), de aztán csak nem volt 60%-nál nagyobb gyorsulás, az is csak a legritkább esetben. Viszont a fogyasztás, az tökéletesen duplázódik, tehát e téren a CF teljesen működőképes.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
-
katt777
félisten
válasz zozoz1 #28723 üzenetére
Na, emeltem feszt, erre megint elkezdte, hogy visszaugrál alap órajelre. 2D-ben levittem 1.191-re, de ugyanúgy 32-34°C-on van a GPU. Az is lehet, visszateszem a 077-est.
Akartam mondani: WinFlasht CCC, vagy ATT akasztja ki, driver nem.
DemonDani: Hah, én aztán tudom. De neked egy jó meg egy szép hűtés kellett, és nem tudtál dönteni. Gondoltam, segítek...
[ Szerkesztve ]
-
zozoz1
aktív tag
válasz DemonDani #28736 üzenetére
Szerintem jó ötlet a CF számodra. A jobb hűtést felülre rakod, úgy is az alatta lévő melegíti azt is. A HIS-t meg alulra rakod, és gyönyörködhetsz benne.
Amúgy nem jobb a hűtése a S1-nek. Csak azért jó,mert azon pörög ezerrel a nagy venti és azért olyan jó a hőfok. A HIS-nél meg 41°c-on 7% pörög a fan. Ha felviszem 40%-ra, akkor már csak 34°c az is. Az S1-n meg nem 40%-on megy akkor sem a fan mikor ezt a hőfokot hozza.. Ráadásul a HIS kifújja a meleget a házon kívülre. Szóval nagyon kétélű a dolog.Katt777
Most te a CCC-ben vagy a biosban kínzod a karit? Ha jól értem a bios-ban. Hogy 2D-ben így levitted a feszt és nem hűlt a GPU, azon csodálkozom. Meg azon is hogy miért ugrik vissza az alap órajelre, amikor fixen be van lőve a húzott Mhz? Szerintem vmi más rántja vissza, mert a bios-nak tartania kellene. Sztem.....[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
válasz zozoz1 #28738 üzenetére
A HIS-nél meg 41°c-on 7% pörög a fan. Ha felviszem 40%-ra, akkor már csak 34°c az is. Az S1-n meg nem 40%-on megy akkor sem a fan mikor ezt a hőfokot hozza..
tudom manualban szabályozni a ventit, talán autoban is.Ráadásul a HIS kifújja a meleget a házon kívülre. Szóval nagyon kétélű a dolog.
Nyitott a házam, több éve.Szerintem jó ötlet a CF számodra.
sztem senki számára nem jó ötlet akinek nincs minimum 22"es monitora...[ Szerkesztve ]
-
zozoz1
aktív tag
válasz DemonDani #28739 üzenetére
Áááá, értem, nyitott ház, manuál venti. Akkor viszont porosodsz rendesen.
Nézd, ha jól számolom, az én 4:3 1600x1200-as 20.5" monitorom, jobban megdolgoztatja a kártyát, mint a 22"-os W. Szerintem az enyémhez sem kell CF.
Jól írod,a CF-hez talán a minimum a 22", de inkább up.....[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
Nah meg jött nekem is a hűtő, elég pöpec, így hirtelen össze dobtam 1 kis infot
[ Szerkesztve ]
-
Fulmi
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kerdesem:
Van ez a HIS HD 3870 IceQ 3 (Full HD 1080p) HDMI Dual DL-DVI & TV (HDCP) 512MB (256bit) GDDR4 PCIe kartya, amire a honlapon azt irjak hogy nincs TV-out-ja. De a kepen pedig van rajta valami, akkor az mi? Nem sokat tudok angolul, de valami olyasmit vettem ki hogy csak HDCP TV kimenet van rajta. Azt sima 16:9-es TV-re rá lehet kötni?
Valaszotokat es segitsegeteket elore is koszonom: Fulmi
-
DemonDani
addikt
válasz raskolnikoff #28743 üzenetére
Hát igen. de annak meg Nvidia kell
-
Yso
tag
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy most hoztam el egy ASUS 3870 X2 TOP-ot, de nagy meglepetésemre két tápcsati van rajta. Az egyik a megszokott 6 tűs PCIe csati, de a másik egy ua. kinézetű, 8 tűs változat. Ilyet eddig egy kártyán sem láttam.
Kérdésem, hogy akkor most cserélhetem a tápot is? Ha igen, akkor milyet ajánlatok hozzá? Természetesen részletes kézikönyv nem létezik a karihoz.."Life is Learning, Learning is Sharing, Sharing is Life"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Sorozatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Formula-1
- OLED TV topic
- BMW topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest