Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
nah...hamár igy kifogytunk mek szétnézek a világhálón....aztán csicsika
aludjon jol minden PH!-s
jo8[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
butcher eu
senior tag
Sziasztok.
Melyik bios-t ajánlanátok? mert én tegnap fel flash-eltem, egy OC-s bios-szal (VER010.073.000.001.027366) és rosszabb lett mint volt. Alap órajelen 06-ban fele FPS-el megy, vantageben meg darabokra esik a kép.
Utána ráraktam egy alap órajelest (VER010.073.000.001.027366) azzal is ugyan ez a helyzet. Alapból 100% on jár a cooler (de nem ccsak vinfos alatt, hanem a power gomb lenyomása után egyből) , úgyhogy bazi hangos. Újra raktam a vistát, így nagyjából normális FPS-vel megy a cucc, viszont addíg sem húzható hibázás nélkül, mint az eredeti bios-szal. Én rontottam el valamit, vagy rossz bios-t tettem fel? -
butcher eu
senior tag
a winflash vista alól nem működik? mert nekem csak xp töltötte le. És csak ott tudtam flashelni. winflash-nél is le kell szedni előtte a catalystot? Félek h elkúrtam valamit
-
L4mie
veterán
Jajj de örülök most ennek a kártyának ^^ olcsó volt, jól megy, halk, és szép
mi kell még??
(csak gondoltam közzéteszem örömöm)WOW ban próbáltam,
Raidben (BT) abszolút fullra húzva átlag 45-55 fps ^^
a minimum az olyan 20 körül volt illdan p3-ban.
Gyönyőrű a kép, nem találtam 1 fűrészfogat sem.tudom ezek sokaknak nem mond semmit, de X800XL hez képest jó értéke
tudja valaki hogy lehet wow ban feljebb tolni az fps határt? ne 75 legyen??
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
katt777
félisten
válasz butcher eu #28204 üzenetére
Igen, minden ATI cuccot le kell szedni.
Bios-nál le van írva, mihez jó, ha nem passzol, akkor kapsz hülyeségeket, rossz esetben el sem indul, bár azonos szériás karival ez még nem fordult elő. Bios egy dolog, alá kell a megfelelő hardver is.
WinFlash 2.0.1.1? Mennie kéne. Le meg bármilyen OS alatt töltheted. Bios felírásra akár több percet is kell várni, ha közben resetelsz, mert azt hiszed, hogy lefagyott a gép, elszáll a karid. De ezt írtam az erről szóló cikkben.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
butcher eu
senior tag
válasz katt777 #28206 üzenetére
innen szedtem le a biosokat, a felső kettőt próbáltam tegnap. az oc nem volt jó. de a másik sem. szedjek le minden ati progit, restart, vinflash, restart, install catalyst, és elvileg jó?
próbálkozzak az oc-vel szerinted vagy a sima is jó?
Normális az hogy induláskor 100% on megy a venti? és csak akkor esik vissza ha rivatunerben visszaveszem? -
butcher eu
senior tag
melyik katalystot tegyem fel? a 8-5 vagy a 8-6 Beta?
nem kehet hogy azért szivat mert a 8-6 beta van fenn? -
serito
senior tag
válasz zozoz1 #28193 üzenetére
Pontosan .... tegnap nem sikerült eredményt elérnem a 2db HD3870X2-vel és sajnos vissza kellett adnom a kölcsönkapott darabot. XP-vel 8.1-8.6beta driverekkel próbálkoztam de egyikkel sem sikerült 4GPU-t felismertetni a géppel. A kártyánkénti 2GPU-ból az egyiket Disabledre tette, így csak 1db 3780X2 dolgozott...természetesen eredménynövekedést nem hozva. Sajnos már nem volt időm Vista-val kipróbálni, de amint olvasgattam, akinek sikerült a multi GPU-t összehozni az Vistával próbálkozott. Lásd OC Team Hungary.
Tudom, én nagyon messze vagyok tőlük de példának Ők a legjobbak!
Jövő héten megint kapok egy Sapphire HD3870X2-t amivel 1 hétig tesztelhetek, na ott már kipróbálom Vistával is és addíg nem tágítok míg nem sikerül!! -
Samanbacsii
őstag
serito (kvázi-tag)
Hali! Nem tudnád véletlenül megmérni mennyit fogyaszt a konfigod?" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
katt777
félisten
válasz butcher eu #28209 üzenetére
ASUS drivert tegyél fel. ASUS karihoz nekem is mindig az volt jó. Mert belenyúlkálnak ám a hardverbe és a szoftba is, hiába ránézésre ref. Ha pont megfelelő a bios a karidhoz, az nem okozhat ilyen gondot. Ha szerkesztgeted, akkor már igen, mert mint azt többször írtam, a bios- szerkesztők nem feltétlenül kezelik jól a spéci bios-okat.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
válasz Samanbacsii #28212 üzenetére
Nem meri...
Serito: Hát, játékra most akkor egy ideig nem kell költened... Mondjuk nekem is adhatna valaki minden héten egy X2-t, azért kipróbálnám.
[ Szerkesztve ]
-
butcher eu
senior tag
-
serito
senior tag
válasz Samanbacsii #28212 üzenetére
Samanbacsii/Katt777
De igen ! Mértem tuning mellett 3DMark06 futtatása közben 330W-ot 1VGA-val.
CPU: @4Ghz, VGA 850/1996
Kettővel 489W-ot mértem Clamp meterrel. 620W-os Enermax táp látta el a feladatot.(hozzáteszem az is kölcsönbe volt)
Mint írtam csak kölcsönbe kapom a 2. VGA-t nekem csak 1 db van!!!
A titok nyitja, hogy van két számtech üzletünk! És ez nem nagyképűségől mondom, csakhogy megértsétek honnan tudok "kölcsönözni". Nagykerből rendelem szállítóra a + VGA-t, 1 hétig használom aztán visszaviszem.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz serito #28217 üzenetére
Kis ravasz!
butcher eu: ASUS a driver-számozást használja, nem a Catalystet. Egyben benne lesz minden. Legalábbis mindig benne volt. TPU-ra nem raknak fel hülyeségeket, azok a bios-ok biztosan jók. Vsz a ref driver a gond, legalábbis remélem. Nálam soxor volt azzal.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz katt777 #28218 üzenetére
550W kéne egy X2--nek (v. CF-nek). 620 szerintem szűk, tekintve, hogy 1 db 3870 is 100W fölött eszik load. Nem ezért nem volt 4. gpu-d? Mérés egy dolog, lehet azért volt kevesebb, mert annyit adott le. Fene tudja. ATI többet javall.
[ Szerkesztve ]
-
butcher eu
senior tag
nekem az ezelőtti 350-es kodegány tápom kihajtotta az előző cinfigom
9600-os phenom
3870 asus
4 házventi
3 vinyó
2 dvd rom
4db 1 gigás ram
2 pár designe világítás.
+ 1 kőlsős usb-s vinyó
nekem arra is azt mondták hogy nem szabadna működnie.
mégis mentebbből csak a proci kb165W a vga kb 100W + a többi
[ Szerkesztve ]
-
varga911
senior tag
válasz butcher eu #28222 üzenetére
ebbből csak a proci kb165W
Oszd le kettővel.
-
serito
senior tag
válasz bakosgabor57 #28224 üzenetére
Köszönöm olvastam és ebben a tesztben is látszik, hogy a CrossFireX (legalsó)
Nem fogyaszt 500W-nál többet.
Kérdezem: Miért nem elég egy 620W-os tápegység ami 580W-ot teljesít biztonsággal?
Azért egy Enermax vagy Chieftech táp kibírja.
Most is csak egy Chieftech 400W-osom van a 3870X2-re és a tuningolt órajelekre @4Ghz CPU...stb és akkor is csak 330W-os fogyasztást mértem terhelve. -
p3rgam3nt
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem : melyik karit érdemes megvenni?
-2600xt saphire 256mb
-3650 Powercolor
(csatoló felület AGP 8X
chip tipus RADEON HD3650
chip órajel 725MHz
memória méret 512MB
memória tipus DDR2
memória órajel 1000MHz
maximális felbontás 2560x1600
kimenetek DUAL DVI / TV-Out )Mindkettő agp-s.
A kisöcsémnek lesz , mert csak erre van pénze.
Egy árban vannak (najó a 3650-es 500ft-vel drágább).
Játékokkal nincs elszálva (crysis kilőve ) , egy-két stratégia meg toca3.
Sztetek?"Elég szar a helyzet mostanában. Férges az alma, savanyú a narancs, csak a dió kemény és hozza a formáját." -grelekin
-
katt777
félisten
válasz serito #28225 üzenetére
Nono, nem ad le 93% fölött a 620-as Chieftec. A 650W-osra is 80%-ot adnak meg. Az én 550W-osom még ez alatt van.
Jó, hogy ráhagyással adják az elvárható igényt az ATI-nál, de nem hülyeséget írnak.
Az, hogy egy gyöngébb táp elvisz egy konfigot, nem jelenti, hogy a teljesítménye csúcsán megy ez a rendszer, vagy hogy minden körülmények között stabilan működik.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
sereeff
aktív tag
válasz p3rgam3nt #28227 üzenetére
Hali! Nekem volt egy Hd2600XT-512AGP-m két hónapig, s a Driverezésen kívül semmi gondom nem volt vele! Crysis közepesen simán ment 1024X768-ban! Cod4 közepesen szintén.... A másik karit nem ismerem!
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
stix
csendes tag
aha
-
katt777
félisten
válasz Speed® #28232 üzenetére
Ezek AGP-sek?
Ezek szerint rosszul emlékeztem a tesztekre , bennem az volt, hogy minimálisan jobb a 3650. Alighanem a 2600Pro volt az. Ha viszont az ő 2600-a is Pro, akkor nem mondtam rosszat a választást illetően. No meg tuning is van a világon, és a 3-as széria mindenképpen korszerűbb. Tudtommal sokkal kisebb a fogyasztása, jobbak a HD funkciói, nagyobb a memóriája, ráadásul DX10.1-es, még ha ehhez elég alacsony felbontás és összetettség kell is, hogy menjen.[ Szerkesztve ]
-
-
p3rgam3nt
tag
Lol de noob vok , nem is nekem írtad
sry"Elég szar a helyzet mostanában. Férges az alma, savanyú a narancs, csak a dió kemény és hozza a formáját." -grelekin
-
Facek
csendes tag
Üdv!
Az lehetsegés lenne, hogy a his3850iceq turbox-ben nincs átváltás 2d és 3d között ? Rivatunerrel néztem és kint asztalon is ugyanakkora volt az órajele.
-
katt777
félisten
Lehet. Hajat téptünk f.young-gal és zozoz1-zal, aztán amikor végre elküldték a biost, fény derült a turpisságra. 010.079-es bios volt, és a 2D órajele is 3D volt. Gondolom, széria szívatás. Feltették a TPU-n lévő bios-t (a "details"-ben ott van, hogy melyik a megfelelő, de ott az órajel is), azóta OK minkét kari.
Ja, és a szerkesztés nem működött, a szerkesztők nem komálják a spéci bios-okat.HIS-nél biztosan utol akarják érni a konkurens gyártókat...
lsc: Rohanásban kimaradt, bocs. Lásd fent.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
-
MarioAna
senior tag
válasz TomBoy1986 #28243 üzenetére
Jaja, én is nehezen hiszem el . A multkor már kérdeztem, hogy kihajtaná-e az E2180-am ezt a karit 2,9GHz-en (nem megy többet sehogy sem, de ez legalább stabil). Azt mondtátok, hogy nagyjából igen. Game-re kellene a kari, nem 3DMark-ozásra. Tehát úgy kérdezem, hogy ha vennék egy ilyen karit akkor sok FPS-től elesnék? Tehát mondjuk pár FPS egy játékban nem sok, annyit kibírok, de kb %-ban ez mennyi hátrány lenne, ha lenne.
-
katt777
félisten
part 2: A tesztoldalamon ott a winflash leírása a Segítségeknél és a Hardvereknél ATI bios szerkesztés címszó alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest