Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Neked lett igazad. Felkerült az S1 rev2. Mondjuk elég röhejes,hogy kétszer akkora a hűtő, mint a kari. Társítottam hozzá egy csöndes 12cm-es ventit néhány kötegelő segítségével.
Az eredmény alapon:

Ez mennyire jó ? (Mondjuk az alap Sapphire hűtéshez képest tuti jó kell legyen.
-
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm. Meggyőztetek.

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
üzenetére
Jah, nekem ilyen van.
Normál esetben halk, semmi gond vele. Játék közben azért felsüvít és süvít, de nem zörög. Én fülessel nyomom, így nem zavar...meg egyébként sem igazán. (Nekem asztal alatt van a gép.) De hallani, nem egy zalmann VF-700. 
Az újaké azért már teljesen jó.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Win 7 alatt, hogy tudom a 9.1-es Catalist helyett visszatenni a 8.2-t? Valahogy nagyon nem engedi.

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Gyuri27
üzenetére
Egyébként, csak hogy hízzon a májad és mert közhírré tétetik: - a tőled vásárolt vga-val a 3DMark06 toplisták 4670-re vonatkozó részén rögtön megugrottam a második helyet.
Majd kicsit csiholom a windowst és megnézzük...bár az első egy i7-es Intelprocis...azért alapon azt valszeg nem fogom tudni letolni. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
No, vagyon egy 4670 vga. Adtak hozzá dvi-hdmi átalakítót. Ha azt használva egy hdmi kábellel összekötöm a tv-vel, akkor a hang is átmegy?
-
V.Stryker
nagyúr
Hát remélem, hogy azért nekem jól fogja szolgálni a 20"-os moncsimat. Bár én lexarom általában, ha véletlenül vissza kell vennem 1280x1024-re és ott is mediumra...engem a történet izgat.

Melyik drivert ajánljátok hozzá leginkább? Most a 9.7-es Catalist van. A win 7 most ajánl valamit az update-ról, de még nem mertem feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya ELADÓ
- ASUS 1080 STRIX-GTX-8GB
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

És nálam minden megy. 

Majd kicsit csiholom a windowst és megnézzük...bár az első egy i7-es Intelprocis...azért alapon azt valszeg nem fogom tudni letolni.