Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
TA68
őstag
válasz
Balázs1621
üzenetére
A kártya ventilátor vezérlése nem hibás! Nekem egy is egy ilyen Sapphire kártyám van, csak 1GB-os. (a ddr4-es gariztatni van, arra az időre vettem, hogy tudjam használni a gépet). Ugyan ilyen hőmérséklet, és fordulatszám van nálam is. Ez a GPU maghőmérséklete, ha megtapogatod a kártyát (hűtést) az nem lesz túl meleg. Egyébként 130 fok-nál van a lassulási küszöb! Az újabb Sapphire kártyákon ilyen a vezérlés, hogy halkabb legyen a hűtés. Nyugodtan használd, ne törődj a hőmérsékletével, semmi baja nem lesz! A mérnökök nem hülyék, ha így oldották meg, biztos hogy bírja!
-
válasz
Balázs1621
üzenetére
47-48°C 3D alatt az elég jó, szóval az lesz a gond, hogy alapból rossz a kártya venti vezérlése.
-
MMIX
addikt
válasz
Balázs1621
üzenetére
A http:// cím amit beírtál nem működik úgyhogy kénytelen voltam nyomozni. Ezt találtam remélem ugyanarról a kártyáról beszélünk. [link] A 3% venti alapon kevés az már majdnem passzív hűtés. Nekem is ilyen márkájú kártyám van és 12% a minimum fordulatszáma. Szerencsére ezeken a kártyákon kézzel is állítható a fordulatszám a Control Centerben. Lehet hogy nálad a fordulatszám szabályozás el lett állítgatva.
-
válasz
Balázs1621
üzenetére
Ha az a gyári hűtő sima egy slot-os Sapphire, és esetleg tele van porral, és kevésbé szellőzik a számítógépház, ilyen melegben lehetséges hogy ennyire felmelegszik.
-
MMIX
addikt
válasz
Balázs1621
üzenetére
Melyik gyári hűtő? Egyébként nem normális semelyikkel se. Venti pörög rendesen? Nem áll a por a bordák között?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- E-roller topik
- Asztalos klub
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- 27% - ZOTAC RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest