Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az én alaplapomon is 4x-es a PCI express csati, de ez általában nem szokott gond lenni, csupán a közép- és felsőkategóriás videokártyák teljesítményét fogja vissza a 4x-es sávszélesség. De ez is általában a felhasználástól függ. A csíkozódás viszont más tészta. Az bizony nem normális. Ha már alapon is hibázik, akkor egyáltalán nem érdemes húzni.
-
törölt tag
A csíkozódás egyáltalán nem normális jelenség. Általában akkor szokott jelentkezni, ha a videokártya hibás. Ha már próbáltad húzni a VGA-t, akkor előfordulhatott, hogy a túlhúzás károsította. Ha meg még nem húztad, akkor valami baja van.
Csak a filmeknél csíkozódik, 3D-ben nem? -
törölt tag
Szia!
Szép lassan, fokozatosan kell emelni az órajeleket, úgy 5 Mhz-enként, és amikor már látod, hogy hibázik, akkor elérted a tűréshatárt. Ekkor ennél lejjebb kell venni, és úgy kipróbálni. De csak akkor jó, ha a hosszabb terhelést is bírja.
Én anno a 9500GT-n a GPU-n, és a memórián is kerek 100 MHz-et tudtam húzni. A HD4670-esemet nem húztam, mert alapon is elég volt a teljesítménye, így nem tudom, mit bír, bár ez gyártó függvénye is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest