- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Nincs semmi gond csak én is leírtam hogy az a régi nem is annyira az, mert ugye ennyi erővel a 4870 is az meg sorolhatnám.
A hőfokkal álltalában a reffhűtős kártyáknak voltak gondjaik, a hűtőcserék meg sok esetben csak azért voltak, mert szinte trendy már kapásból lecserélni, (sok esetben még a hangját sem hallotta az illető). Na meg ne feledkezzünk meg az úgymond csendmániásokról "vájtfülüekről" sem (nem értem miért nem vesznek passziv kártyát).
Egyébként (ezekkel) nem igen szokott gond lenni, idle 160/250-re visszavesz jól hűt és szerintem nem hangos, de sokaknak semmi nem jó.
A teljesítménybe nem mennék bele, mert sokan a húzott 4770-et hasonlítják az alap 4850-hez, szerintem csak közelít hozzá ( Gainward 4850 DDR5 vs 4870). A húzásra is sokan írják hogy hú de megy ezeknél, én a megjelenéstől kezdve figyeltem ezt a topikot naponta, és csak pár kivételes darab akadt, a többi meg ....
Amúgy nagyon jó és ajánlott kártyák akár a fogyasztást, hőfököt vagy teljesítményt nézzük (még részemről is) és nem kötekedésként írtam a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest