Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz szasanyi #9795 üzenetére

Hehe,jó poén,majd 10 ezer hsz mellett pont az ÉN karim lenne másabb,mint másnál :)
    Egyébként tegnap sikerült belőni a dologt még,bár az Afterburner nem működik minden játékkal,2-t néztem meg,a Black Opsot(itt ment,felpakoltam lényegében mindent maximumra,kivétel élsimítás,az csak 4x...gyönyörű,remekül ment a dolog,hozta azt a sebességet,mint a 4850 mediumon,élsimítás nélkül...),Borderlands(itt nem ment az Afterburner OSD,nem tudom,miért,a játék szintén fullra téve is ment mint a Kisangyal,még driverből rátettem az fsaa-t vagy mi az a kapcsolható élsimítás,mert ATI alatt a Border nem támogat élsimítást,gyönyörű a kép,és végre nem recések a dolgok :DDD ilyen "rajzfilmes" grafikánál rengeteget dob az élsimítás)
    Szóval eddig mondhatni csak működési teszt volt,a kártya nem melegszik,terhelve sem éri el a 60 fokot,win alatt 34 fok,és mintha azt olvastam volna,hogy az újabb driverekkel nem megy le csak 300/300-ra,nekem a 10.4a previewwel is 100/300 az alap...Remek kártya,nagyon jó és csendes a hűtője,nem zajosabb a gép,mint a passzív 4850-em volt,a fix 12 centis 1000-es Noctua ventivel,vagyis este is alig van terhelve valami hangja.Nyáron lehet több lesz,de ha nem zörgősödik idővel a venti,nem tartok tőle,hogy különösebben hallanám,a monitor mellett van a gép az asztalon,és ígyis csendes teljesen előtte ülve :D Jó kari,eddig megérte...végülis z-editiont is csak azért vettem,mert nem volt árkülömbség lényegében a simához képest,szép a kari,jó a hűtés,elégedett vagyok vele.

Új hozzászólás Aktív témák