Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaDy0219
tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Egy másik topicban lsc írta, hogy van új BIOS, ami segíthet a bajon, ehhez kapcsolódóan írtam a hsz.-omat, de ha ezt elolvasod, akkor láthatod, hogy már megvásárláskor a legutolsó bios volt a vga-n, viszont nem említettem, hogy raktam volna rá biost.
Lényeg, hogy a probléma fent áll és, ha valóban memóriahibás a széria, akkor egy sima szoftver javításban nem bízom, ami megoldás lenne az a memória csere, de így csak a garanciáztatás marad. -
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Oké, de milyen hosszú távon, mert van rá 3 év gari, ha 3 év alatt nem szál el akkor szerintem utána se fog, meg azért 3 év múlva szerintem új karink lesz. (de értem, hogy mit mondasz csak én ezt nem feltételezem a gigáról. szerint nem olyan drasztikus az a fesz. emelés)
hát igen ebben igazad van én sem értem, bár ha azért emelték meg, mert annyival jobban melegednek a memóriák akkor viszont nem kis fesz emelésről beszélünk (és itt most saját magam cáfolom meg
). meg kéne nézni, hogy ha lejjebb vesszük a fordulatot akkor jobban melegszik-e, mert ha nem akkor csak a biztonság kedvéért emelték fel és akkor mégis csak kicsit emeltek azon a feszen.(#4191) rocket: ez érdekes tényleg, de engem most csak az foglalkoztat, hogy végre Crysis-ozhatok és én nem látok játékokban akkora teljesítmény csökkenést.

Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- ASUS routerek
- Banggood
- Jövedelem
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Új Razer Hammerhead HyperSpeed PlayStation fülhallgató
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). meg kéne nézni, hogy ha lejjebb vesszük a fordulatot akkor jobban melegszik-e, mert ha nem akkor csak a biztonság kedvéért emelték fel és akkor mégis csak kicsit emeltek azon a feszen.