Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
DroiDMester #317 üzenetére
Az ár-összehasonlítás hamis, arról meg nagyvonalúan megfeledkezel, hogy a HD6 széria tudását semmiképpen NEM kapod meg HD5-ös kártyákkal! Arról már nem is beszélve, hogy a CF hány játékban nem működik normálisan, csak ezekkel nem szokás tesztelni, mert akkor ki venne több GPU-s konfigot.
tome.jr: Használt terméket nem hasonlítunk össze újjal. Főleg azért, mert a gyorsan eladott kártyák ált. vmi. hiba (értsd: túlhajtás) miatt kerülnek piacra. Éppen elég hsz-t látni más topicokban, hogy "beújítottam egy használt kártyát, de ez és eza hiba van vele".
-
Kelvin
őstag
válasz
"Csak az árukat is hasonlítsd össze!
2.db 5770.et megkapok 52.körül! (itt az apróba pár hónapos használtan) még 1.db 6870.et 60-65.e! amiből CF-et számolsz az 120.e! Nem 1.kategória a 2.kártya!"Ha már két árut hasonlítasz össze, kérlek legyél objektív.
Mind két kártya származzon egy helyről. Jelen esetben bolti, új áron nézzük.
Így már más a helyzet, ugyanis 2db. hd5770 64e Ft körül van azaz ugyanannyiba kerül mint 1db hd6870. -
pottyantós
aktív tag
válasz
Ja a mostani ára még magas, de ha lemegy akkor nagyon jó vétel!!
És eléggé komoly teljesítménye van a 6870CF-nek... Ha olcsóbb lesz én tuti benevezek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest