Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simi121
aktív tag
válasz
J.J. András
üzenetére
oksa, gyere nyogodtan, ha nogyon körülnézzek akkor még lehet van is ilyen csatim ahogy hulltak régen a Codegen tápjaim

bizony nem vicc [Ballistik]
-
Simi121
aktív tag
válasz
J.J. András
üzenetére
ahoz kell , hogy a Controlpanelen bejöjön az Overdrive funkció, vagyis onnan tudjad húzni és terészetesen nem azt vágtam ketté
hanem egy régit

-
Simi121
aktív tag
válasz
J.J. András
üzenetére
hi! én is megcsináltam már ezt a tápkábelt, egy 4 pin-es csatit vágtam ketté, annak az 1-ik fele pont jó ide és mind a 2-re gnd kell, nálam müködik

-
Simi121
aktív tag
-
Simi121
aktív tag
Furán hangzik, de pro bios-al nekem úgy tünt, hogy jobban futott a Crysis, de lehet csak rosszul emlékszem
, le akartam menteni a régit, de se az AtiTool se Ati Tray Tolls nemtudott mentést csinálni. Holnap megnézzem, hogy a Rabit letudja-e menteni. Szeretném visszarakni az erdetit és újra megnézzni mit tud azzal. -
Simi121
aktív tag
ha valakinek lenne Sapphire 2900pro 512mb-os lementett biosa azt szivesen venném

előre is köszi
-
Simi121
aktív tag
válasz
J.J. András
üzenetére
most találtam egy német oldalon
nemcsak neked van ilyen gondod[link]remélem segit

-
Simi121
aktív tag
válasz
Gaboman
üzenetére
köszi szépen, ez segitett

egyébként az elő benyomásom pozitiv a kártyát illetően, kicsit féltem a több negativ hozzászólást miatt,de én kellemeset csalódtam pedig elötte egy 1950GT-m volt.
Én is azon a véleményen vagyok ,hogy még pár driver frissités és be fog érni ez jó kis kari

-
Simi121
aktív tag
Sziasztok! Tegnap lettem én is tualjdonosa egy Sapphire 2900PRO 512mb-os karinak. Nem tudom mi lehet az oka de se a 05-ös se a 06-os 3Dmark nem indul el rajta. Először azt hittem nem ismeri fel a karit, feltoltam rá XT bios-t(perzse elötte megnézztem. hogy birja-e ezt az órajelet) de így se indul el egyik mark se.A kis induló kép bejön és ott vége. Gép nem fagy ki de a 3dmark nem indul el 5 perc után se. Valkinek van tipje? Játékok mind mennek rajta.
Előre is köszi: Simi
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Macska topik
- Óra topik
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LEGO klub
- Cyberpunk 2077
- Társasjáték topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
7.10-el viszont volt.
közben egy fourumtársunk elküldtem nekem mailbe és már sikerült is visszafrissitenem, köszönet érte
de azért ha meglesz a tied azt is szivesen veszem hátha egy újab verzió lesz