- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilProphet
csendes tag
Köszi a válaszokat. Arról elfelejtettem írni (nekem is most jutott az eszembe), hogy a problémák akkor jelentkeztek először, amikor kicseréltem a processzoromat (P4-->C2D), ekkor a Vistám kezdett instabil lenni, ezért XP-t tettem újra. Ekkor jöttek először a gondok elő a textúrákkal, ha jól emlékszem. Szerintetek ez befolyásolja valamiben a helyzetet? Bár mondjuk már mindegy, mert mindjárt viszem vissza a boltba a kártyát.
-
LilProphet
csendes tag
Senki nem tud segíteni?
-
LilProphet
csendes tag
A hetekben vettem egy PowerColor ATi Radeon HD2600XT-t, 512Mb-osat (PCIE). Először a GTA IV-gyel próbálkoztam, ám sajnos tele van textúra hibákkal (persze nem csak nálam). De nemrég tesztelésből feltettem a Test Drive Unlimited és a Just Cause játékokat is, és azoknál is jellemző a véletlenszerűen felugró, hibás textúrák. Viszont 2-3 hete kipróbáltam a Call of Duty legújabb részét, ill. a Bully: Scholarship Edition-t is, és ezeknél nem volt jellemző (ezeket még Windows Vistán, most viszont újra XPvel nyomom). Lehet hogy túlmelegszik a kártya (bár fél óra Just Cause után 45 fokon volt)? Vagy csak a Catalyst Control Centerben állítottam valamit át? Mellesleg 8.12-es driverrel fut, frissen feltelepített Windows XP-n. A post végén képeket is mellékelek.
Másik problémám a videó enkódolással van. Amikor DVD-t próbálok lejátszani, néha elkezd villogni a képernyő, és a Catalyst Control Center előugrik egy hibaüzenettel, miszerint a VPU gyorsítás leállt. Ettől függetlenül van, hogy tudom folytatni a DVD nézését, de így is nagyon zavaró. Továbbá .avi kódolású filmeknél is feltűnt, hogy néha mintha valami nem lenne vele oké.
Ezer köszönet bármilyen segítségért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest