- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilProphet
csendes tag
A hetekben vettem egy PowerColor ATi Radeon HD2600XT-t, 512Mb-osat (PCIE). Először a GTA IV-gyel próbálkoztam, ám sajnos tele van textúra hibákkal (persze nem csak nálam). De nemrég tesztelésből feltettem a Test Drive Unlimited és a Just Cause játékokat is, és azoknál is jellemző a véletlenszerűen felugró, hibás textúrák. Viszont 2-3 hete kipróbáltam a Call of Duty legújabb részét, ill. a Bully: Scholarship Edition-t is, és ezeknél nem volt jellemző (ezeket még Windows Vistán, most viszont újra XPvel nyomom). Lehet hogy túlmelegszik a kártya (bár fél óra Just Cause után 45 fokon volt)? Vagy csak a Catalyst Control Centerben állítottam valamit át? Mellesleg 8.12-es driverrel fut, frissen feltelepített Windows XP-n. A post végén képeket is mellékelek.
Másik problémám a videó enkódolással van. Amikor DVD-t próbálok lejátszani, néha elkezd villogni a képernyő, és a Catalyst Control Center előugrik egy hibaüzenettel, miszerint a VPU gyorsítás leállt. Ettől függetlenül van, hogy tudom folytatni a DVD nézését, de így is nagyon zavaró. Továbbá .avi kódolású filmeknél is feltűnt, hogy néha mintha valami nem lenne vele oké.
Ezer köszönet bármilyen segítségért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest