- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxy
tag
Hali! Tudom hogy ez a 26xx topik, de a 3650 es kicsit kihallt, ezrt itt kerdezem:
Egy ASUS EAH3650 HTDI 256MB PCIE karit neztem ki, Glaciator hutovel. [link] Van vkinek tapasztalata ezzel? A memokat mennyire huti, mert a kepeket amiket lattam, azokon en nem lattam bordat? -
Roxy
tag
Hi! Videokari vasarlas elott allok, es nem tok donteni. A HD2600XT es a 3650 kozott vacilalok, hogy melyik lenne jobb. Az egyik kicsit regebbi, de gyorsabb, a masik meg ujabb. Jah, 256mb vagy 512mb? Milyen valtozatot erdemes venni?
-
Roxy
tag
Hello all!
Karacsonyra tervezek egy kis vga upgradet. Egy Sapphire Radeon HD 2600XT 256M GDDR3 AGP-s karit neztem ki.
Kerdeseim:
- Regebben olvastam, hogy a Catalysttal voltak gondok AGP s kartyaknal, es helyette Omega drivert hasznaltak sokan. Meg most is erdemesebb Omega drivert hasznalni?
-Jelenlegi konfigom: Asus K8N-E Deluxe, Athlon64 3000+, 1,5 Gb memo, 450W os Chieftech tap, es MSI 6600GT-m van. Mennyire tudnam kihajtani a karit? Megeri valtanom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Series X|S
- Fogyjunk le!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- macOS PC-re
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Crucial P3 Plus SSD 500GB és Crucial P5 plus 500GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3185, 96% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest