Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az újabb melett szól, hogy működik benne a powerplay technológia, ergo mikor nem játszol, hűvösebb lesz a kari. Mondjuk túl sok jelentősége nincs.
Most helyedben inkább összeraknám a lóvét, és vennék HD3850-et, jóval tovább ellennél vele, mint 2600/3650 karikkal. Esetleg egy 2900Pro-t, azok sem túl drágák manapság használtan. -
Szia!
Az AGP-s vonal nem igazán támogatott ATI oldaláról a HD2600 sorozatban, ezért a driver-rel trükközni kell. Legjobb megoldás még mindig az Omega, mert az ATI nem jön frissítéssel mostanában.
A 6600GT után valószínűleg tapasztalsz javulást, de nem vagyok biztos benne, hogy teljesen kihajtja...Azt nem mondom, hogy "még egy kicsit" gyűjts és vegyél PCI-E konfigot, mert azért egy VGA-nál drágább egy CPU-MB-RAM-VGA upgrade. Azonban az AGP vonalon már nagyon nagy durranásra nem hiszem, hogy számítani lehet.
A HD2600XT jó kártya, érdemes befektetni, még ha maradsz is az AGP vonalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Motoros topic
- Anime filmek és sorozatok
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest