Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
BukottHangya
üzenetére
Hali.
Nem olyan vészes az, ahogyan látod. Az ATI-nak nagyon odakell figyelnie a driverekre, hiszen rengeteg javítani való van egy egy játék megjelenése után. Nekem volt már FX5700-om, MX440-esem, öcsémnek 8500GT-je, meg stb..., ott nem tűnt fel annyira például egy driverfrissítés után (forceware) a különbség. ezzel szemben az ATI-nál egy egy driver, vagy komplett CCC cserével azért születhetnek elég jó eredmények.
Ha úgy nézed még jó is ez egy kicsit, nem?
-
BabLeWeS
csendes tag
válasz
BukottHangya
üzenetére
hogy érted hogy vegyes érzéssel??

szerintem sokkal jobb az ATI mint az nV. csináld azt amit mondanak és nem lesz vele baj!!
ha radeon hd 2600 xt veszel jól jársz vele
én mellesleg nem bántam meg!! remélem te se fogod 
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ha radeon hd 2600 xt veszel jól jársz vele
én mellesleg nem bántam meg!! remélem te se fogod