Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tzsolesz
üzenetére
a 96GT ára most stagnálni tűnik (majdnem eltaláltam, mikor kell venni - de csak majdnem
), a 3850 még az utóbbi hetekben is kúszott lassan lefelé. szerintem ez a két kártya többé-kevésbé elég lesz 12x10-es felbontásig bezárólag még egy darabig, max. egy adott ponton elhagyja az ember az élsimítást.a 2600XT szerintem nagyon jó vásár volt, ha az ember tudja, mire akarja használni (és most is az, ha nincs extra 10-12e egy dupla olyan erős kártyára) - én pl. elég nagy részben az UE3 engine-es játékok dömpingje miatt vettem. Oszt' jó volt

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile 2
- Elektromos autók - motorok
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), a 3850 még az utóbbi hetekben is kúszott lassan lefelé. szerintem ez a két kártya többé-kevésbé elég lesz 12x10-es felbontásig bezárólag még egy darabig, max. egy adott ponton elhagyja az ember az élsimítást.