Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BabLeWeS
csendes tag
ahha kösz!! de sztem erős a procim mer Intel Pentium D 3ghz lga775 de éjszaka ujra raktam a gépet és már nem csinálja
de köszi!!
jah és azért kérdeztem a vga márkádak mer nekem nekem a leguljabb frisitéssel nem nagyon ment a kari de a haveromnak is ugyan ez van csak shappire és neki ment vele szépen csak nem tudom h honnan szedi a frissitést hozáá... és ti a friss driver-t az ati honlapjárol szeditek vagy honnan??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- EVGA GeForce RTX 2080 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya
- Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB eladó/ beszámolok
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GARIS - GIGABYTE Radeon RX 6800 GAMING OC 16GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest