Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ste
addikt
Uraim, egy fontos kérdés:
mitől lehet az alábbi hibajelenség:
egészen a tegnapi napig csak játék közben vettem észre, abból is csak kettőnél (tegnap már másolgatás, letöltés és egyidejű fokozott gépnyúzás - sok usb, vinyó nyúzás - alatt is előjött)
a monitor lemegy stand by mode-ba, a gép valszeg lefagy (hang felakad néha) és se kép, se hang. csak a reset segít.
a rendszer stabil (proci alulfeszelve, de tuti stabil) driverekből az Ati drivert cseréltem rendszeresen (a többiből a legfrissebb van fent)
gondoltam arra, hogy mivel az északi híd a passzív vga hűtője és a böszme xp-120 hűtője alatt van, hátha az a ludas (erősebb ventivel hűtve a procit és az északi hidat is előjött). gondoltam a passzív vga-ra is, ami sohasem melegedett még 60 fok fölé, így a túlmelegedés problémája sem állhat fenn. vinyó nem melegszik túl, sem hibá szektor, sem semmi egyéb. proci túlelegedés szintén kizárva
minden alkatrész rendesen berakva, kontakt szintén kizárva
gondoltam a tápra, de nem lekapcsol, levág, hanem lefagy, így azt is kihúztam.most vagy lap, vagy vga hiba lehetne, de mivel eddig csak 2 játéknál futottam bele (rainbow 6 vegas 1-2), ezt is kizárnám (mint írtam csak játék alatt jött elő, leszámítva a tegnapit)
lehet egy win reinstall lesz a dologból, mert nem zárható ki sajnos az ő ludassága sem 100%-an, de nem hiszem hogy ez lenne a fő problémaforrás
konfigom az adataimnálmindenkinek köszönöm az építő jellegű segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- INNO3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X iCHILL X3 - Gari 2027.09.27. -ig - Eladó!
- GIGABYTE RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 WINDFORCE OC - Gari 2027.03.28. -ig - Eladó!
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Asus STRIX RTX 3060 12GB GDDR6 Videokártya!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest