Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
-
tzsolesz
nagyúr
Xp-én nekem is megcsinálta egy párszor a 8.3-as. A 8.4-eset Vistán használtam eddig csak, de azzal nem jelentkezett ez a probléma. Próbálj meg fölrakni egy korábbi verziót, vagy egyáltalán ne rakd fel, hátha az megoldja ezt a problémát, Ati Tray Tools legújabb verziói már úgy is támogatják a karit, és szerintem az még sokkal jobb is mint a CCC. Egy próbát megér.
UI: Nekem játszanom sem kellett, akkor is beokádott a CCC.

-
de jót derültem most, pont tegnap jutottam el a havas pályáig, és attól téptem a hajam
csak én nem upgrade-eltem a low-end autót, így volt pénzem újat venni. nagyon viccesen ment extrák nélkül, fékezni egyáltalán nem lehetett, úgyhogy kénytelen voltam a kollégákat felhasználni a kanyarodáshoz 
-
grunge
addikt
hmm..aszondod rumlipaddal okés? hát lehet benevezek egy olyanra! kormányra nekem sincs idö+lóvé, meg akkor már g25 legyen

pp elemről?
8,2es drivert használok, de 7,11töl van meg a kari, és ott is volt ilyen pp effekt
loadban nekem is 60fok körül mozog, tehát a zafi passzivja is eléggé jol végzi a dolgát. egyik barátom is épp ezt a karit nézte ki magának, most meg is nyugtatom h nem lesz melegedési gondja!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Csak kíváncsiságból, te hogy tudtál vezetni sötétben MW-ben? Akkori karim GF2MX400 volt, és az nem rajzolta ki a lámpák fényét, ergo full sötétben mentem...
(mondjuk a játék nem ért túl sokat, hamar törlésre került, miután a levegőben belerepültem egy szélesség nélküli élével felémnéző kerítésbe)
Új hozzászólás Aktív témák
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- SSD kibeszélő
- Borderlands 4
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Villanyszerelés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

csak én nem upgrade-eltem a low-end autót, így volt pénzem újat venni. nagyon viccesen ment extrák nélkül, fékezni egyáltalán nem lehetett, úgyhogy kénytelen voltam a kollégákat felhasználni a kanyarodáshoz