Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Elmagyarázná nekem valaki nekem azt, hogy mi ez az Nvidia-s dolog? Mert még eddig ATI logót egy játéknál sem láttam. Hogy is van ez akkor? Mi köze van az Nvidiának a játékfejlesztőkhöz, és az ATI-nek miért is nincs? Elég egy nagy rakás ez az nVidia, ha ott ül a játékfejlesztők nyakán, és csak ennyi előnyre tud szert tenni, mi lenne akkor ha az ATI ülne ott. Szánalmas az nVidia, mert a tesztekben sokszor éppen nVidiás játékokban gyalázza halálra egy hasonló teljesítményű ATI.
Nagy az előnye igaz, de ha az ATI kiszállna (persze ez csak egy példa), akkor vehetnénk a nVidia alsókategóriás kártyáit is a jövőben akár 30-40000 Ft-os áron, mert megtetné hisz nem lenne aki alá licitál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest